body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מה ניתן לעשות מול האדם הזה? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מה ניתן לעשות מול האדם הזה? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/05/2015 12:54
דניאל 12/05/2015 12:54
יש נושא שעזבתי אותו אך עדין מציק לי יש בן אדם נוכל שמתחזה הוא שליח בבית משפט וקורא לעצמו עורך דין הוא חייב המון כספים הוא עוקץ אנשים על ימין ועל שמאל הגשתי תלונה נגדו במשטרה ולא ההיה מהענה המשטרה אמרה שאין לה מה לעשות בנידון בגלל שאנחנו אדם פרטי ולא חברה מסויימת. מאותו יום אני לא מפסיקה לקבל הודעות מאנשים שנעקצו והסכומים רק עולים ועולים . אגב יש לי כתובת של הבחור תמונה וטלפון מה ניתן לעשות?