body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות מנהלת הבנק - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות מנהלת הבנק - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/06/2015 17:43
י.ק 25/06/2015 17:43
היי ,
אני כרגע לקוחה של סניף בנק מסוים - עקב בעיות כספיות הבנק הציע לי להגיע להסדר חובות , כשאר חתמתי על ההסדר לא קיבלתי שום מסמך או עותק לחתימה שלי או מסמך כלשהו שאומר כי הבנק הגיע עימו להסדר .

כאשר הגעתי לבנק שנית אחרי שביקשו ערב שיגיע, ביקשתי גם העתק למסמך שחתמתי, מנהלת בסניף התפרצה לשיחה , צעקה עליי מול כל הבנק , בו היו כ20 לקוחות פרטים על מצבי הכלכלי ואמרה שאין יותר הסדר פשוט כך -רק כי ביקשתי ניירת .
נוסף אמרה כי " אני רק לקחתי מהבנק ולא שילמתי שקל ,סיימתי לטפל בחשבון בנק הזה!"

מה אני יכולה לעשות מבחינה חוקית ?
יש לי הכל מצולם - כל מילה שהיא אמרה .
ככל הנראה הבנק לא יגיע איתי להסדר בגלל המנהלת הזו , האם יש לי מה לעשות בנידון ,אני מרגישה נורא מושפלת נוסף כי ישנו מצב שכרגע מידע רגיש על חשבון הבנק שלי יודעת חצי עיר כי היא צעקה בבנק .

מה אני יכולה לעשות ?