body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חובות עבר למוסד לביטוח לאומי - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חובות עבר למוסד לביטוח לאומי - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/07/2015 12:33
סער 09/07/2015 12:33
שלום לכולם,
קיבלתי אתמול דרישה אסטרונומית מביטוח לאומי על חובות עבר לאורך 7 שנים אחורה. קראתי שישנה שם וועדה למחיקת חובות.

בשנתיים האחרונות איני גר בארץ, ולפני כן מעולם לא תבעתי מהם תגמולי מילואים למרות שהגיעו לי, ויתכן שניתן לקזז. האם מישהו מכיר את הנוהל ויודע האם שווה להילחם או שזו מלחמה אבודה? אני לא רוצה צו עיכוב יציאה מהארץ בפעם הבאה שאני מבקר ולא רוצה תיקי הוצאה לפועל שיצברו ריבית קטלנית.

תודה מראש על כל עזרה.