body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התייעצות לגבי שכר טרחה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התייעצות לגבי שכר טרחה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/09/2015 17:58
אבירם 09/09/2015 17:58
היי אשמח להתייעץ בעלויות שכר טרחה יש לי 12 תיקים פעילים בלשכת הוצאה לפועל ואני עוד ימים ספורים מתחיל עבודה חדשה החובות עומדים על סך 150 אלף ואני מעוניין למחוק אותם על מנת לחיות חיים חדשים ונורמלים אני בן 35.5
החובות ניצברו לי במשך שנתיים וחצי כשהייתי נשוי כעט אני בזוגיות חדשה ואני מצפה לילד בקרוב ואני מעוניין לסלק את החובות לפני שהילד יצא לעולם אשמח להצעות

נ.ב אני בקשיים כלכליים כרגע להתניידות ממקום למקום