body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא אני רוצה להגיש תביעה קטנה על חוב... - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
אני רוצה להגיש תביעה קטנה על חוב... - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/09/2015 11:52
עידן 24/09/2015 11:52
היי,

אני רוצה להגיש תביעה קטנה על חובות (לא חברה או תאגיד) אך הנתבע משחק משחקי דני דין ומסרב לתת את כתובתו.

יש לי את מספר הטלפון שלו. הנתבע עבר דירה לאחרונה. מה רצוי לעשות? חשבתי על להגיש את התביעה לכתובת הישנה ולשלוח לו מסרון או להתקשר אליו להגיד לו שנשלח אליו כתב תביעה ואם הוא רוצה לעיין בו אז שישלח את כתובתו העדכנית.

האם זה מספיק מבחינת בית המשפט?