body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא עיקול משכורת - חוקי? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
עיקול משכורת - חוקי? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/09/2015 18:49
איתי 29/09/2015 18:49
שלום

קרה לי מקרה בעבודה, חודש שעבר קיבלתי עיקול על המשכורת שלי. אחרי 5 ימים שעוד לא עבר החודש אני סידרתי איתם שאני משלם להם 105 שקלים כל חודש וקיבלתי אסמכתא שהכל סודר.

בעשירי לחודש הזה אני רואה עיקול של אלף שקל. פניתי למזכירת משכורות לגבי זה נשלח האסמכתא וקיבלתי תשובה "זה עניין של ביטוח לאומי שיתחשבן איתם". פניתי מיד לביטוח לאומי נציג בדק לי ואמר "אצלינו הכל מסודר רואים שהעיקול סודר ומבוטל האלף שקל לא אצלינו זה רק המעביד יכול לתת לך כי אחרת החוב שלך כאן היה נסגר".

המעביד עכשיו מקשה ומכחיש שזה לא אצליהם ואני עכשיו תקוע בלי כסף..זה חוקי להתנהל ככה?