body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא עיקול של דירה שכורה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
עיקול של דירה שכורה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/10/2015 12:13
נופר 18/10/2015 12:13
שלום רב ,

אני שוכרת דירה , לפני מספר שבועות קיבלתי התראה בדואר על כך שבעל הדירה נמצא בחובות ובמידה ולא יישלם את החוב המדינה תעקל לו את הדירה. ביצעתי מספר שיחות במועדים שונים לבעל הדירה והתשובות שלו היו שאין מה לדאוג והוא מטפל בנושא. לפני כיומיים הגיע שוטר לעבודה שלי והודיע לי שיש לי שבוע לפנות את הדירה מכיוון שבאים לעקל את הבית.

האם ניתן ע״פ חוק לעקב את העיקול על מנת לתת לנו זמן למצוא דירה חדשה?

האם יש עילה לתביעה נגד בעל הדירה ?

תודה רבה על העזרה