body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא תביעה קטנה נגד אדם פושט רגל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
תביעה קטנה נגד אדם פושט רגל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2015 10:32
תומר 24/12/2015 10:32
שלום ובוקר טוב

הגשתי תביעה קטנה נגד אדם שחייב לי 15,000 ש"ח בבית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב. אתמול בערב התברר לי שאותו אדם הוא פושט רגל. ברור לי שאני אזכה בתביעה נגדו כי יש לי הוכחות ברורות שהוא חייב את הכסף. השאלה האם כל ההליך הזה שווה משהו והאם אוכל לקבל אי פעם את הכסף, אחרי שאותו אדם נכנס להליך של פשיטת רגל. מה דעתכם ואיך הייתם מציעים לי להתנהל עכשיו?