body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא העברת פנסיה לכונס נכסים - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
העברת פנסיה לכונס נכסים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/01/2016 14:13
קארן 20/01/2016 14:13
קיבלתי צו כינוס במרץ- אני עובדת מזה שלוש שנים במקום עבודה מסודר- ויש לי כספי פנסיה על סך כ 30,000 ש"ח- שזה פלוס מינוס החוב העדכני בפשיטת רגל, האם ישנה אפשרות להעביר את כספי הפנסיה לכונס נכסים לשם סגירת התיק אך ללא התפטרות מהעבודה? או שאני חייבת לסיים לעבוד ולהעביר כספים רק לאחר קבלת טופס 161? אינני רוצה להתפטר אך בגלל שמדובר בחובות של הוריי שרודפים טחריי מספר שנים כבר ויש לי 2 ילדים קטנים- אם לא תהיינה ברירה אאלץ להתפטר לסיום חובותיי. מחכה לבשורות טובות,