body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא סגירת חוב לבנק בהוצאה לפועל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
סגירת חוב לבנק בהוצאה לפועל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/01/2016 10:37
תומי 24/01/2016 10:37
בקצרה-

לאחר מסע ומתן שלא נגמר אל מול הוצאה לפועל ואחרי תשלומי ריביות מטורפים הגעתי להסדר אל מול הבנק ביום חייבים.

כבר עברו 4 חודשים מאז שהחלתי לבצע תשלומים לבנק אך הריביות גם כן גבוהות, אני מוצאת את עצמי לא מצליחה לסגור את התשלום, עקב קנסות גבוהים מאוד(!) על פיגור בתשלום.

במידה ורוצה לסגור את החוב במכה, במזומן, מה היא הדרך הכי טובה להתנהל במשא ומתן מול הבנק? להוריד אותם לסכום הכי נמוך?
והאם אני צריכה להחתים אותם על משהו?

אני מרגישה שנגמרו לי החיים ונשאב לי הכיס מהריביות הלא הגיוניות שנכנסתי לזה וניצול המעמד הלא מתמצא שלי...

אשמח לעזרה
שבוע טוב