body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא לא מתפקדת כבר מזה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
לא מתפקדת כבר מזה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/02/2016 09:47
בוקר טוב 15/02/2016 09:47
אני לצערי לקחתי עורך דין מהסיוע משפטי העורך דין הזה עושה לי תמוות לא עונה לי לא מגיש בקשות שום דבר אני בצו כינוס אבל יש כמה בעיות שלחתי לו הודעה שאני רוצה לקחת עורך דין פרטי אז הוא איים שהוא יכול לבטל את הצו כינוס קיצר כאבי ראש עכשיו משפחה שלי עוזרת לי ב20 אלף שקל לעורך דין אבל אמרו שלוקחים יותר מזה אז מישהו פה יכול להמליץ לי על אחד שלא יעבוד עליי