body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא שאלה בנוגע להגשת הצעה להסדר נושים - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
שאלה בנוגע להגשת הצעה להסדר נושים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/07/2012 08:28
lev 64545 05/07/2012 08:28
אחרי הגשת הצעה להסדר נושים, אני מבין שהנאמן מעביר את ההצעה לנושים ובודק מולם אם מסכימים או לא, ומסמיכים אותו לנהל את המשא ומתן . לאחר מכן מתקיימת אסיפת נושים.
השאלה שלי היא מה קורה במצב שהנושים אינם מאשרים את ההצעה? ובמידה ואעלה את גובה ההצעה שלי, האם כל התהליך חוזר על עצמו או שהנאמן מוסמך לתת לי תשובה ללא כינוס אסיפה נוספת?