body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא ביטול שיקים - מה לעשות? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
ביטול שיקים - מה לעשות? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/01/2013 16:36
ארז 19/01/2013 16:36
שלום רב הדיירת, אותה שאני משכיר את הדירה מאיימת לבטל את השיקים שמופקדים בבנק וגם מאיימת שלא תלך לשום מקום וגם לא תשלם.

אני מעניין להקדים תרופה למכה ורוצה לדעת כיצד להתכונן. בנוסף אם איני רוצה לחדש את ההסכם עקב הבעייתיות הזאת, אני מוחייב לשלוח מכתב רשום בנושא? האמת שכבר במצב כזה הייתי רוצה שתפנה את הדירה גם אם זה אומר שאני צריך להחזיר לה את השיקים. מה בענייני מיסים היום הם רשומים על שמה, אני צריך להיות מודאג? אם היא מבטלת שיקים אני יכול לפתוח לה תיק הוצאה לפועל? תודה על העזרה!