body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא עזרה לבן עם חוב הוצאה לפועל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
עזרה לבן עם חוב הוצאה לפועל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2013 18:58
רפאלה 30/01/2013 18:58
הבן שלי קיבל צו הוצאה לפועל על תשלום של לאומי קארד שהוחזר בבנק בסך 100.24 ש"ח ביום 16.9.12, בתאריך 15.10.12 זוכה חשבון בסך 920.50 ובתאריך 18.10.12 שוב הוחזר סכום של 160.04 ש"ח כלומר בסך הכל לא שילם עבור 260.28 שח.

מכתבים נשלחו אליו לערד לבית אותו עזב כבר לפני שנה, ועבר לבאר שבע, כלומר הוא לא היה מודע לכל המכתבים שהופנו אליו, לפני שבוע הגיע אלי מכתב מרשות האכיפה שעל בני לשלם סך של 1990 ש"ח והיום כשפניתי כדי להגיע איתם להסדר ואני מוכנה לשלם בשם בני הם אמרו שהסכום עומד על 2162 ש"ח.

האדם איתו דיברתי (אלי) בהתחלה לא הסכים לרדת מהסכום בעיקר כשהבהרתי לו שהבן שלי הוא חולה נפש, וחי מקצבת נכות בלבד. ואני פשוט רוצה לעזור לי אך לאחר כמה דקות חזר אלי ושאל איך אני רוצה לשלם את זה אמרתי לו בכרטיס ישראכרט והוא הסכים ואף לקח ממני את הפרטים של הכרטיס כאשר סוכם בינינו שאשלם סך של 1500 שח + עמלה בסך 37 ש"ח.

לאחר מספר דקות חזר אלי שוב וטען שלאחר שעשה חשבון נמצא שהסכום שעלי לשלם הוא 1686.50 ש"ח שאלתי מדוע והוא ענה שהוא מוכן לתת לי הנחה של 500 ש"ח מהסכום ולא יותר ולכן היתרה היא הסכום הנ"ל. הסכמתי בלית ברירה. לאחר כרבע שעה שוב קיבתי טלפון והפע ם הוא אומר שהוא מצטער אך הסכום שעלי לשלם הוא כל הסכום כלומר 2160 ש"ח.

אני מבקשת לקבל יעוץ של עורך דין לגבי, האם ניתן להוריד את המחיר בעיקר לאור העובדה שהבן שעבר דירה לא ידע ולא היה מודע למכתבים שנשלחו אליו, (המכתב של ההוצאה לפועל לא הגיע אליו אלא אלי לבית הוריו באשדוד) שנית האם בגלל החזר תשלום של 260 ש"ח ועוד סכום עתידי של 727.19 ש"ח (כך נכתב) הוא צריך לשלם 2160 ש"ח, והאם הבן שלי שהוא חולה בנפשו ולא היה מודע לכל המהלכים יש לו איזשהם הקלות.

כי אני בטוחה שאם היו פונים אליו (אם היו יודעים היכן הוא) התשלום היה משולם אפילו שהוא במינוס גבוה בבנק עד היום. אני מבקשת לקבל סיוע, כי כמו שהסברתי אני רוצה לעזור לבן שלי אך הבירוקרטיה והאטימות לצערי לא מאפשרת לי לסייע בידו.