body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חובות בהוצאה לפועל או פשיטת רגל? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חובות בהוצאה לפועל או פשיטת רגל? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2013 21:10
אריאנה 30/01/2013 21:10
שלום עורך דין נכבד

יש לי חובות בהוצאה לפועל על סך 120,000 ש"ח והחוב ממשיך לצמוח בגלל שאני עשיתי איחוד תיקים ורק משלמת כמה מאות שקלים בחודש. החובות התחילו מסכום של 91,000 ש"ח וצמחו בגלל ריבית בהוצאה לפועל. אני מתקשה מאד בתשלום תיק האיחוד בזמן שאני גם אמא חד הורית ל-2 ילדים. חשבתי ללכת לכיוון של הליך פשיטת רגל או להגיע להסדר תשלומים עם האנשים שאני חייבת להם כסף (9 חברות ואנשים פרטיים שונים). אין לי באמת מושג איך לצאת מהחובות האלה אבל אני מוכנה לעשות מה שצריך בשביל לחזור למסלול חיים הגיוני ולשמור על השפיות שלי ושל הילדים. רציתי לשאול מה דעתכם על האפשרויות שעומדות לרשותי, על הפשיטת רגל, על הסיכוי להגיע לאיזה שהוא הסדר או אולי למשוך את התיק איחוד בהוצאה לפועל.

אני ממש חסרת אונים כרגע וצריכה הכוונה ועזרה לגבי החוקים והמשמעות של ההליכים האפשריים בשביל להתמודד עם החובות שלי.....