body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב לא ברור לחברת 012 - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב לא ברור לחברת 012 - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/02/2013 16:01
מישה 05/02/2013 16:01
שלום רב, נתבעתי בסכום של כמה מאות שקלים על ידי חברת 012 בגין חוב לא לי. התביעה הגיעה ממשרד עורכי דין שעובד עם חברת 012. כל ניסיונותי לשוחח עם 012 ולהסביר עמדתי עלו בתוהו שכן הם לא מוכנים לשוחח איתי כי אני מופיע תחת "בטיפול משפטי" וכך נמנעת ממני האפשרות להוכיח עמדתי. אין לי חוב לחברת 012 ומעולם לא היה לי. אף אחד לא מוכן להקשיב לי ועכשיו תובעים אותי באמצעות עורך דין. מה אני עושה?