body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא סיבוך עם הליך פשיטת רגל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
סיבוך עם הליך פשיטת רגל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/02/2013 15:15
אפי 14/02/2013 15:15
אני נמצא בהליך של פשיטת רגל ורוצים לבטל לי את ההליך הזה מהסיבה שלא עמדתי בצו התשלומים שניקבע לי וזאת מהסיבה שאישתי חפלה במחלת הקרוהן והייתה מאושפזת בבית חולים לאחרונה היא עברה ניתוח להסרת חלק מבצעי הגס ויש לה סתומה. בעקבות.מחלתה פירטתי מכמה מקומות עבודה בגלל שהייתי צריך לצאת באמצע העבודה בגלל ההתקפים שהיא מקבלת. אני חייב לעשות משהו בשביל לא להסתבך עם בית משפט או ביטול הליכים. מה דעתכם?