body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב ישן ותיק שנגנז! - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב ישן ותיק שנגנז! - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
27/07/2012 01:22
galit 27/07/2012 01:22
שלום, יש לי חוב ישן לבנק הפועלים שעד היום לא הצלחתי להגיע להסדר ואמרו לי שאם התיק נגנז בהוצל''פ - לעזוב את זה ולקוות לטוב. פתאום בלי הודעה מוקדמת עיקלו לי את החשבון בנק והוציאו נגדי צו מאסר! החוב המקורי הוא 40,000 והיום בתיק החוב עומד על 120,000. החוב הוא משנת 2001. האם אין התיישנות על חוב, במיוחד שנעשה בגיל מאוד מאוד צעיר וגם ניסיתי להגיע להסדר ולא הסכימו לשום סכום שרציתי לשלם.היום אין סיכוי שאצליח לשלם 120,000. מה עושים?