body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב כספי לעיריית לוד - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב כספי לעיריית לוד - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/02/2013 10:29
מגי 25/02/2013 10:29
שלום רב! אני חייבת להתייעץ בנושא תביעה משפטית של עיריית לוד על חוב כספי.

יש לנו חוב ישן מאוד ועכשיו קבלנו תביעה. נכס שעליו יש תביעה נמצא בבעלות של עמידר. אנשים הגרים בו הם זוג מבוגרים ולא בעלי יכולת לשלם את הסכום של החוב. רוב החוב מאוד ישן ועומד למחיקה. אני מבקשת התייעצות בנושא: איך לפעול מכן, ומה ביכולת שלי לעשות מבחינה משפטית כדי לסגור את החוב לגמרה (אם זה בכלל אפשרי)? איך מורידים קנסות + ריבית שנפחה את החוב?