body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חובות של הבת והגרוש שלה ועיקולים - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חובות של הבת והגרוש שלה ועיקולים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/03/2013 21:20
ויויאן 09/03/2013 21:20
בתי היתה נשואה והיא ובעלה לקחו הלוואה בבנק. התברר משום מה כי ההלוואה נרשמה על שמה בלבד ורק לאחר הגרושים נודע לי שזה המצב. כרגע ומאז הגירושים הבת שלי נמצאת אצלי. כרגע התיק נמצא אצל עורך דין של הבנק בגלל שביתי ובעלה לשעבר לא עומדים בהחזר ההלוואה ונצברו להם חובות פיגורים. מה עליי לעשות אני פוחדת שגובים של ההוצאה לפועל יגיעו אליי ויעשו עיקולים בבית שלי. האם הם יכולים לעקל רכוש שלא שייך לבת שלי רק בגלל שהיא גרה אצלי? איך מתמודדים מול המצב הזה?