body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא עיקולים חוזרים בפשיטת רגל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
עיקולים חוזרים בפשיטת רגל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/03/2013 08:10
מרגלית 18/03/2013 08:10
במהלך שנת 2009 הוכרזתי כפושטת רגל על פי בקשתי בגלל חובות של חברה שהיתה בבעלותי ובגלל ערבויות שנתתי באופן אישי כלפי חובות החברה. חלק מהחובות שהצטברו היו חובות לרשויות בגלל דוחות חניה רבים. מאז שנת 2011 אז פתחתי חשבון בנק, אני צריכה להתמודד עם עיקולים שלא מפסיקים ועם סכומי כסף שמתנפחים בקצב מהיר בגלל אותם דוחות חניה. יש מקרים שבהם מוטלים לי עיקולים בבנק בלי שאני אקבל מכתב אזהרה בכלל. למכתבים שאני מקבלת אני תמיד מגיבה בכתב ושולחת את המסמכים הרלוונטיים להוכיח שנאי בהליך פשיטת רגל, ולמרות זה העיקולים לא נפסקים. לוקח לי לזמן לשחרר את החשבונות בנק ולמרות הליכי פשיטת הרגל העיקוילם לא נפסקים.

ההתמודדות היום יומית מאד קשה נפשית, למרות שרוב מה שקורה עכשיו לא אמור לקרות בכלל. לפי מה שהבנתי מעורך הדין שליווה אותי בתחילת הדרך, הליך פשיטת הרגל אמור לתת לי שקט נפשי, אבל זה לא המצב במקרה שלי. אני לא מרגישה מוגנת מפני הנושים וכל הזמן צריכה להתמודד מול מכשולים. עיריית תל אביב, עיריית פתח תקווה, עיריית חדרה ועיריית רמת גן חוזרות ומבצעות עיקולים כל הזמן, למרות שזה לא אמור לקרות!! מה אני יכולה לעשות במקרה כזה?