body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חובות לחברת פלאפון... - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חובות לחברת פלאפון... - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/04/2013 23:20
חיים 14/04/2013 23:20
לאחר אי תשלום של 2 חודשים, פנו אלי טלפונית מעו.ד של החברה, את חייבת 8000 שח, ואת צריכה לשלם בתשלום אחד או שניים לכל היותר, ואו בכרטיס אשראי, הודעתי להם שאין לי כרטיס אולם אני מוכנה לשלם ב-8 שיקים של אלף כל שיק. הם לא הסכימו, וכל זאת לא קיבלתי אפילו מכתב אחד, לפני הפנייה של העורך דין, הם הודיעו לי במידה ולא אשלם עד לחודש וחצי, מהפנייה, אצטרך לשלם 12.000 שח, ודרך לשכת הוצאה לפועל.

שאלתי, האם בהוצאה לפועל אוכל להגיע להסדר תשלומים. אם אני מגיעה להסדר עם ההוצאה לפועל, לא יהיה עיקול בבנק.