body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חובות של בעל הדירה הקודם - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חובות של בעל הדירה הקודם - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/04/2013 17:37
סטפי 18/04/2013 17:37
רכשתי דירת מגורים מאדם פרטי. הדירה היתה ממושכנת והסכום ששילמתי למוכר כיסה את המשכנתא (עם הריביות שנצברו עקב פיגור בתשלומים) ולא נותר עוד כסף.אבל מסתבר שהמוכר היה חייב ארנונה של מספר שנים לעיריה ולא שילם .כעת אני לא יכולה להעביר את הדירה על שמי .כי העיריה רוצה את החוב. המוכר לא משלם לעיריה ואני משלמת עיריה רק ממועד הקניה - ללא חובות קודמים.

מה עושים? איזה מסמכים אני צריכה להציג לעיריה כדי שיוותרו על החוב ?