body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התחשבות בחובות של פגוע נפש - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התחשבות בחובות של פגוע נפש - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/05/2013 09:00
יעקב ס 13/05/2013 09:00
אני פגוע נפש וחולה לב. לפני חצי שנה יצאתי לדיור מוגן לגור בדירה עם שותף. עברתי לדירה הזו כי התעללו בי בבית אבא. קשה לי מדיי השכר דירה אני לא מצליח להתפרנס . אני רוצה לחזור לבית אבא בלית ברירה ועכשיו יש לי שם שלום בית. אבל יש לי גם חוזה של שכר דירה לשלם. אני מניח שאם אפסיק לשלם אמרו לי שזה אולי יגיע להוצאה לפועל. אז מה ההליך של הוצאה לפועל? זה כולל קודם כל משפט...? האם התחשבו בי כי אני פגוע נפש. והתעללו בי ובגל לזה יצאתי מהבית. יש לי 80 אחוז נכות בביטוח הלאומי....האם יתחשבו בי בהוצאה לפועל? תודה על הייעוץ