body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מבקשת ייעוץ בענייני - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מבקשת ייעוץ בענייני - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/05/2013 09:04
ריבי 14/05/2013 09:04
שלום לעורכי הדין,

אני מוגבלת בבנק ע"י הוצל"פ. הגשתי בקשה להיתנגדות שטר ולכן התיק הועבר לבית המשפט השלום.הגשתי בקשה לעיכוב / ביטול ההליכים עד שיתנהל דיון משפטי בענין. הרשמת ביקשה את תגובת עוה"ד של התובע,והנ"ל כמובן שביקש לדחות את בקשתי לאלתר וכן ביקש לבטל את הדיון שנקבע ע"י הרשמת.שוב הגשתי בקשה והחלטה בענין היתקבלה. הרשמת הורתה שברגע שאפקיד סך של 1500 ש"ח בבית המשפט, ההליכים יבוטלו.

שאלתי היא:האם ברגע שאפקיד את הסכום הנ"ל, תוך כמה זמן זה אמור להגיע לידיעת הבנק? האם הבנק יכול למנוע ממני מסגרת אשראי, צ'קים ושימוש בכרטיס אשראי? ואם כן, אני יכולה לפתוח חשבון בבנק אחר או שבעצם שום בנק לא מחוייב לתת לי מסגרת ואשראי??

ברצוני לומר שלפני 5 שנים קיבלתי צו הפטר חלוט על תיקים בהוצל"פ.לפני כשנתיים אף קיבלתי מסגרת גבוהה מאוד מהבנק, 12,000 למרות שההכנסה שלי הרבה הרבה פחות אך אז פתאום הבנק ביטל לי את האשראי ואילץ אותי לקחת הלוואה של על מנת לסגור את המינוס שנוצר ויש לי עוד שנה עד לסיומה. אודה לך מאוד על התייחסותך המהירה על מנת שאוכל לדעת איך לכלכל את צעדיי.

אלפי תודות וחג שמח ! ! !