body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא פניה אל ערב - אפשרי? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
פניה אל ערב - אפשרי? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/07/2013 10:06
דני שגב 08/07/2013 10:06
אדם מסויים חייב לי מעט מעל 100,000 ש"ח ופתחתי לו תיק הוצאה לפועל. התברר שיש לו כמה נושים בהוצאה לפועל ואחרי דין ודברים אישרו לו לעשות איחוד תיקים. הוא משלם לתיק האיחוד 550 ש"ח לחודש שמתחלקים בין 4 נושים. זאת בדיחה. לא מכסה אפילו את הריבית בתיק. לאותו חייב היה ערב לכיסוי החוב שלו כלפי. הערב עזב את ישראל מעט אחרי שחתם על הערבות וכעת התברר לי שהוא חזר לארץ. השאלה האם אני יכול לפנות לאותו ערב במטרה לקבל ממנו את סכום החוב של החייב, למרות תיק האיחוד בהוצאה לפועל - ועוד בזמן שהחייב למעשה עומד בתנאי ההוצאה לפועל ומשלם בכל חודש את הסכום כמו שעון.... יש לי דרך להגיע לערב ולהוציא ממנו כסף?