body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב בהוצל''פ-הערת אזהרה בטאבו-העברת דירה במתנה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב בהוצל"פ-הערת אזהרה בטאבו-העברת דירה במתנה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/07/2013 13:46
יואב 16/07/2013 13:46
אחי ואני רשומים בטאבו כבעלי דירה חצי-חצי. לאחי יש הערת אזהרה בטאבו מטעם הוצל"פ ת"א עם פירוט של מספר נושים. למעט אחד כל הנושים קיבלו את כספם ואישרו זאת במכתב. אחי רוצה להעביר את חלקו במחצית הדירה אלי במתנה. עו"ד מומחה לנדל"ן אמר לי שאפשר לעשות זאת וחובותיו יהיו כעת שלי. האם יש סכנה שאם יבוא נושה חדש הוא יוכל בעצמו או דרך הוצל"פ להטיל עיכול או לשעבד או לרשום הערת אזהרה על הדירה שעברה כעת אלי בטאבו למרות שאחי אינו רשום שם יותר?
האם הוצל"פ או הטאבו יכולים להתנגד למהלך כזה?
אין לי בעיה שחוב הנושה יעבור אלי. כלומר מבחינת הנושה - הוא אינו "מפסיד" את הערת האזהרה שלו.