body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות הבנק וענייני ריבית - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות הבנק וענייני ריבית - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/07/2015 17:46
אלינה 19/07/2015 17:46
שילמתי חובות בחשבון הישן. שילמתי אתמול 1.450 ₪ כאשר הגעתי היום לבקש אישור על סגירת החשבון - התברר שאני חייבת לשלם עד 250 ₪ (ריבית).

ביקשתי מפקידה פירוט של הריבית - היא לא נתנה לי בטענה שאי אפשר לקבל פירוט של ריבית. היא גם לא הצליחה להסביר לי כיצד נוצר סכום 250 ₪ (הכוונה פירוט ריבית מאיזו סכום וכו׳). אני שילמתי.

האם בנק יכול לקבוע סכום לתשלום בכותרת ריבית ללא לתת פירוט (לדוגמה -3 אחוז מ5000)?

מה אפשר לעשות עכשיו - בבנק מסרבים לתת אסבר בטענה כ״ במחשב לא עולים הנתונים...״ לפי חישובים שלי (תנאים של החשבון) אני צריכה לשלם פחות...

יש איזה חוק שמגביל את ההתנהלות של הבנקים מול לקוחות במקרים כאלה?