מס הכנסה - הפעיל נגדי צו עיקול על השכר - במקום העבודה שכר נטו של 5000 שח אשתי - לא עובדת וזו הכנסתי היחידה אני בגיל 61 אין לי בית אין לי מכונית אין לי רכוש - כשלהוא בעבר בשנת 2000 הייתי שותף בחברה ובשנת 2001 הייתי שותף בחברה נוספת שתיהן פעילות גם כיום - ואין להן חוב במס הכנסה החברות הגישו דוחות - ללא מעורבות או חתימה שלי הפסקתי להיות שותף בחברה הראשונה בשנת 2002 ובחברה השנייה - בשנת 2009 לא שיתפו אותי ברווחים של החברות אבל נשארתי חייב בחברה הראשונה כולל הוצאה לפועל בטוענה של קנסות וריבית על הקנסות בגובה 73,000 שח בפגישה שערכתי 08.08.2013 במשרדי מס הכנסה נאמר לי על ידי הגובה הראשי שאין לי חוב כספי כלל אבל בגלל שלא הגשתי דוח לשנת 2006 וכן דוחות לשנים 2005 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 רשמת הוצאה לפועל המליצה לאפשר לי לקבל יעוץ משפטי חינם לאחר שבדקה את ההכנסות שלי והוצאות המחייה למזון וקיום בסיסי 3 שנים שחייתי בתוך מכונית - בחצר החברה שבה אני עובד זו החברה היחידה שהסכימה להעסיק אדם בגילי כל שאר החברות בישראל לא הסכימו להעסיק אדם בגילי המתקדם - 60 למרות הנסיון הרב היעילות האדיבות והתמורה הכספית שהן מרוויחות מעבודתי אודה לכם אם מישהו יכול לעזור לי להשתחרר מציפורני הבירוקרטיה במס הכנסה בברכה ותודה פנחס