עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - דרישה לתשלום חוב - אבסורד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/08/2013 13:19
אני פונה אליכם עכב דרישה לתשלום חוב על סך כ-17000 שח מאחי כמי שהוא חולה במחלה נפשית ונשוי + 2 . לפני כשנתיים השכיר דירה בנתניה ושילם בזמן את תשלומי שכר הדירה והמסים .כל הבעיות התחילו כאשר השוכרת שהגיע אל אחי ביקשה את פינוי הדירה עכב זה שהדירה לא מתוחזקת לפי ראות ענייה .אחרי מסה ואתן הדברים באו על מקומם .

לפני תום שנת האופציה הראשונה הגיע שוב בדרישות נוספות בתוספת תשלום על שכר הדירה ובטענה כי מגיע לה גם הפרשי הצמדה לפי חוזה לשנים קודמות וחתימה על חוזה חדש וכובל במיוחד .לאחר שהשנה השנייה הסתימה ואחי לא מצא נכס חדש השוכרת הגיע לבית של אחי בלווי בנה שהוא בינתיים הפך לעורך דין עם הסכם לחידוש לחודשיים נוספים כדי למצוא נכס אחר. במהלך חודשיים אלו קבעו מועד לחתימת חוזה עם הבן והשוכרת אך הם בחרו לבטל אותו ביום הפגישה ואחרי זה לא רצו בטענה שהבן אין לן זמן. אחי יצא מהדירה ומסר המפתחות ושילם את כל המסים .ואחשב הם באו בדרישות משונות כדי לכבל ממינו כסף מיותר. כל המאמצים שלי לסיים בטוב על אף הטענות המוגזמות נעניתי בשלילה ואל הגיע אלינו מכתב של עורך דין [הבן] בדרישה לתשלום כל מיני סעיפים משונים ובסך של כ-17000 שח . אנא עזרו לנו אנחנו עובדי עצות וניראה לי שכל משמעניין אותם זה להוציא כסף שאין

close