עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חובות לבנקים ובהוצאה לפועל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/08/2015 09:21
שלום שמי שפירית ואני ובעלי בעלי חשבון בבנק אוצר החייל בזמנו לא שילמנו תקופה מסויימת לבנק והבנק פנה להוצאה לפועל לקחנו עורך דין שיטפל בנושא עברנו. גם תהליך גישור שבאמצעותו הבנק לא הסכים ללכת לגישור סיכמנו יחד שאנחנו נפקיד כל חודש 1400 ש"ח.

לפני שלוש שנים הגיע לנו פניה מלשכת הוצאה לפועל שוב כי לא עמדנו בהסכם התשלומים הלכנו לעו"ד נוסף שילמנו במו כספינו הסברנו לו שאנחנו מעדיפים לסגור כרגע את ההסכם בינינו לא בענין הוצאה לפועל מאחר ויש לי ילדים קטנים בבית.

סיכמו שוב הצדדים שזה יהיה המחיר 1400 יש לנו תאומים אשר באו לנו אחרי שבע שנים של טיפולים אשר שניהם נולדו לא בריאים אני ובעלי עובדים ונותנים לילדים את מה שצריך יש לאחד מהם בנוסף לבעיות הבריאותיות בעיית קשיי למידה ובעיית קשב וריכוז מטופל בקונצרטה.

לפני שנתיים גם אני קרסתי יהיה לי כאבים בחזה שבסופו של דבר נהיה לי שינויים באקג ואושפזתי עברתי סידרת בדיקות... כרגע הגיע לי עיקול בחשבון הבנק כי אני לא עומדת בתשלומים אנחנו חיים בשכר דירה מכרנו את דירתנו כי לא עמדנו בתשלום של חובות הבנק.

יש לנו צ'קים בחשבון שצריכים לרדת שזה קניות לבית חשמל מים ארנונה.. איני יודעת מה לעשות יש חוב גם בבנק זה כרגע אין מסגרת לחשבון...

מה אפשר לעשות לפני שיהיה מאוחר מדי?

close