עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב לבנק הפועלים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/09/2015 19:42
יש לי עניין ישן עם בנק הפועלים, זה קצת ארוך.. מוכרחה לקבל עזרה בנושא.
היה לי חוב של 7500 ש"ח, וברגע שנודע לי (גם בזמנו הסכום היה מופקע ביותר ולא הגיוני בעליל) שילמתי 5000 ש"ח.

הייתי בקשר עם ענף הגבייה, ודיברתי עם אחד המנהלים שם, וסיכמנו טלפונית שבעקבות נסיעה לחו"ל והשקעה כלכלית מסויימת, אשלם את 2500 השקלים הנותרים כשאשוב, באזור דצמבר- ינואר. לפני שחזרתי, כבר בנובמבר 2014, הם העבירו את התיק למשרד עורך דין המטפל בנושא.

הסכום יש על מעל 3500 ש"ח (איך זה קפץ במעל 1000 ש"ח, אלוהים יודע), והם פתחו תיק הוצאה לפועל.

רק במאי/יוני קיבלתי את המכתב ששלחו לבית אמי (לא היינו בקשר), ומייד יצרתי אתם קשר כדי להסדיר את החוב.

החוב ישב על 5500-+, סכום מופקע לחלוטין לכל הדעות, אך לא רציתי בעיות ולכן ביקשתי הסדר תשלומים.

לצערי בתחילת יוני עברתי תאונת דרכים ואיבדתי את כושר העבודה שלי (שעדיין לא שב). מאותו יום התחילו למרר לי את החיים עם עיקולים על החשבון (קופ"ח גם ךא יכלה לגבות את כספה ולכן הפסיקה את שירותיה, בזמן שאני מוכרחה ללטפל בעצמי רפואית).

יש עוד המון פרטים בתוך הבעיה הזאת, אבל עורכת הדין המטפלת בעניין לא מפסיקה לאיים עלי שתחזיר את העיקול על החשבון.

אין לי כסף, אין לי דירה ואין לי ממי לבקש עזרה בתשלומים. אני לא יודעת מה אפשר לעשות מול האיומים הבלתי פוסקים ההללו.. זה לא אנושי והסכום רק הולך ותופח ללא הפסק.

אשמח לייעוץ כזה או אחר. מתנצלת אם דברים מסויימים לא היו ברורים מאחר וכתבתי את זה בלהט הרגע..

close