עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב קטן ומרגיז
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/10/2015 11:44
אהלן,
יש לי חוב ישן לחברת תקשורת ע"ס 99 ש"ח, החוב נוצר לאחר שיצרתי קשר טלפונית עם החברה וביקשתי להתנתק משירות , הנציגה (אינני יודע אם בתום לב או לא) ניתקה רק חשבון אחד מתוך 2 שהיו לי השיחה לא מוקלטת.
כחצי שנה לאחר מכן נוצר עמי קשר שוב בנוגע לחוב זה, רציתי רק להתנתק מהחוב - ניגשתי לשירות הלקוחות של החברה, נתתי מספר כרטיס אשראי קיבלתי קבלה ואישור שהחשבון שלי עומד על 0 ש"ח.

כשנה לאחר מכן קיבלתי מכתב מעו"ד על כך שהחוב לא הוסדר, וכי יש לי 30 יום להסדיר את החוב ובנוסף עמלת עו"ד (סכום של סה"כ 199 ש"ח) אחרת יפתח תיק במסלול המהיר בהוצל"פ , כשפניתי לשירות הלקוחות נאמר לי שהנושא נבדק וכי האשראי שלי לא חויב כנראה עקב סירוב, פניה למועצה הישראלית לצרכנות לא עזרה.

שאלות:

1. למה לעזאזל אני צריך לשלם לעו"ד על התנהלות רשלנית של החברה? - הכרטיס הנ"ל היה פעיל והמסגרת הייתה פעילה, אין לי דרך להוכיח ש"לא היה סירוב של חברת האשראי", האם יש עליהם חובה להראות כי כרטיס האשראי לא כובד?

2. שירות הלקוחות של החברה הנ"ל הוא מזעזע, אני באמת מאמין שגם אם אשלם את החוב (בפעם השלישית או הרביעית) החברה עדיין "תפקשש".

3. מהכרותכם עם מערכת המשפט וחברות הסלולר - האם אני יכול לבצע הליך משפטי כלשהו על מנת שיעזבו אותי בשקט? האם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות תוכל לעזור?

תודה רבה

close