עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - איחוד תיקים או פשיטת רגל? דעתכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/02/2013 14:39
מה דעתכם בתור מי שיש לו ניסיון בטיפול בחובות כספיים - מה עדיף לבאנדם עם חובות של 180,000 ש"ח לעשות? ללכת לאיחוד תיקים בהוצאה לפועל או להכריז על פשיטת רגל - איך מחליטים? אני אפרט קצת:

יש לי 7 תיקים בהוצאה לפועל 2 תיקים שבהם אני חייב כסף לשני אנשים פרטיים שהיו ספקים של העסק שלי פעם, חובות ל-2 בנקים וחובות ל-3 חברות סלולר שהתנפחו מאד. בסך כל החובות עומדים כולל ריבית על 180 אלף שח כמו שציינתי. בשלב הזה אני בעיקר מתמודד עם העורכי דין לבד, אין לי כסף לשלם ואני מתאם איתם פגישות ומושך זמן. אבל זה מטורף כי הריבית על התיקי הוצאה לפועל יותר גבוהה ממה שאני יכול לשלם בכל הסדר שנסיתי להגיע איתם.

אני מבין שחייבים לעשות משהו כי החיים שלי לא חיים. הראש שלי כואב כל היום, המשפחה שלי מתפוררת וכולם מסביב בלחץ. אני רוצה לשלם אבל פשוט כמעט ואין לי הכנסות. הלקוחות המעטים עוזבים אותי כי הם מבינים שאני בבעיות אחרי שהנושים מגיעים אליהם. בקיצור, המצב שלי מדרדר ואני שוקל אם ללכת על איחוד תיקים או להליך פשיטת רגל. כל אחד שאני מתייעץ איתו דוחף אותי לכיוון אחר.

אני מחפש עצה של עורכי דין שמבינים בתחום ויוכלו ללוות אותי בכל דרך בכדי שהחיים שלי יחזרו למסלול שלהם. מה דעתכם המקצועית על המקרה הזה?

close