שלום, חתמתי על זכרון דברים, עבור השכרת דירה, נתתי צק למפרע על סכום השכירות עבור החודש הראשון, הסכום 4700 ש"ח, בהסכם בעלת הדירה הוסיפה משפט במידה ותהיה חרטה הצק לא יוחזר, כעבור שעתיים שלוש באתי להראות את הדירה למכר, ובמהלך הסיור בדירה הבחנתי בכל מיני ליקויים והכי נוראי היה חוטי חשמל חשופים, כשבעלת הדירה נגעה בחוטים היא קיבלה זרם חשמלי.
בעקבות זאת ועוד ליקויים בטיחותיים נוספים בדירה, ביקשתי מבעלת הדירה לקבל בחזרה את השיק, ושאני עוד צריכה לחשוב בנושא השכרת דירה זו, היא הבטיחה שאם היא תצליח להשכיר את הדירה היא תחזיר לי את הצ'ק.
התקשרתי איתה על מנת לקבל את הצק אולם היא סירבה, ביטלתי את הצק והודעתי לבעלת הדירה שהצק בוטל. בעלת הדירה הפקידה את השיק וכשהוא לא כובד, היא העבירה אותו להוצאה לפועל, בהוצאה לפועל הגשתי התנגדות לתביעה בדיון שזומנו אצל הרשמת בהוצל"פ - בעלת הדירה הגיעה עם יצוג של עורך דין, הרשמת שאלה אותי אם אני מעוניינת להתגונן, עניתי שכן, ומשם התיק הועבר לבית המשפט, אתמול קיבלתי מכתב רשום שעלי להגיש תצהירים, ושתהיה פגישה מקדימה בחודש יולי 2013. יש לי מספר שאלות בתביעה , מופיע שהתובע הוא בעלה של בעלת הדירה ( את בעל הדירה פגשתי לראשונה בדיון אצל הרשמת), האם זה בסדר שהוא התובע ולא הגברת שהציגה והיתה איתי במשא ומתן?
האם החוב בלשכת הוצאה לפועל תופח מאז שהגשתי את ההתנגדות? במידה וכן איך ניתן להגיע לפשרה , למרות שאני לא חושבת שאני אמורה לשלם סכום כלשהוא, מיכוון שלא גרמתי להפסד כספי של הגברת , ולא נחתם חוזה...