עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב וחריגה מהמסגרת בבנק
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/04/2013 18:16
שמי ליטל, אני סטודנטית והכנסותיי כרגע נמוכות מאוד.

בחודשים האחרונים אני חורגת ממסגרת האשראי שלי, בחודש האחרון התקשרו אליי מהבנק וביקשו שאכנס לסניף להסדיר את החריגה,אמרו שאם לא אעשה זאת עד ה10.4 יוציאו מכתב התראה ויחייבו אותי בכ60 ש"ח, ב10.4 הגעתי והפקדתי כסף ששם אותי טיפה מעל המינוס המקסימלי שמותר לי.

יום למחרת כשנכנסתי לחשבון גיליתי ששלחו לי מכתב התראה (שאמרו שישלחו רק אם לא הסדיר את החוב) והמכתב עלה 120 ש"ח + 19 ש"ח על משלוח!
יותר מכפול ממה שנאמר לי טלפונית.

הלכתי לסניף על מנת לברר זאת ונאמר לי שזה עולה לי יותר כי זה כבר מכתב מעו"ד. לפי כן לא קיבלתי שום מכתב אחר, וזה כמובן מעבר לריבית על חריגה שגבו ממני 166 ש"ח!

עד לרגע זה המצב היה שהם בודקים אם הם יכולים לבוא לקראתי בצורה כלשהי שכן אני חורגת ממסגרת האשראי רק בגלל החיוב של 139 ש"ח על המכתב שהוציאו.
ובינתיים עוד לא חזרו אליי והיום נכנסתי לחשבון שלי שוב וגיליתי שהורידו לי את מסגרת האשראי לסכום נמוך יותר וכעט אני שוב בחריגה גדולה מאוד בשל כך.

מיותר לציין שהדוחות שלהם יראו שהוצא נגדי מכתב התראה ועדיין אני בחריגה ולכן הם יכולים לנקוט באמצעים נוספים שאיני בקיעה בהם. מתוך הניסיון שלכם בענייני חובות ובנקים רציתי לשאול מה עליי לעשות ואיך עליי להתנהל מולם?

close