עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - עיקול חשבון על ידי מד''א
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי*

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/04/2013 14:34
לפני כשבועיים גיליתי במקרה כי מד"א הטילו עיקול על חשבון הבנק שלי ותפסו בפיקדון סכום של 1200 ש"ח שלטענתם מגיע להם לאחר ששלחיו לי הודעות ואתראות ולא שילמתי.

בבירור הסתבר כימדובר בחשבון מדצמבר 2011, בו הוזמן אמבולנס ע"י מוקד מכבי ללא הפסקה לפנות אותי מהבית לאחר שהיייתי בהתקפת אפילפסיה ובחוסר הכרה. לטענת הנהג הוא הגיש לאבי חשבון לתשלום. אבי אינו זוכר דבר כזה משום שהיה עסוק בי וחרד למצבי.

מעולם לא קיבלנו שום תזכורת או חשבו נוסף ממדא ובאופן טבעי לא עסקנו בכך.
לטענת מד"א הם שלחו לבית מכתבים וגם נציג אישי מעורכת הדין דינה פרנקל.
אלינו לא הגיע אף אחד ושום מכתב למרותש מדובר ב-4 דירות בהן מכירים את כולם.
בבירור עם משרדה של עו"ד דינה פרנקל הסתבר כי הם כתבו שם חלקי על המעטפה ואת השם הזה לא מכיר אף גורם בבנין.

המכתבים חזרו אליהם והם לא ניסו לבדוק מדוע הם חוזרים. כאמור, את העיקול גיליתי במקרה, איני מתכחשת חובת התשלום. קופ"ח מחוייבת לשלם עבורי את החשבון בגין מחלתי. אני מבקשת את החשבון המקורי כדי שקופ"ח תשלמו. מד"א מסרבים ודורשים את הריבית ושכר טירחת עורך דין.

יש לציין כי כבר עברתי עימם בעבר תסריטים דומים בהם העו"ד מתעוררת לאחר שנים ודורשת תשלום ללא שניתן חשבון או גם לאחר שהופנה לגורמים שהיו אמורים לשלמם כמו בית ספר או קופ"ח. בין היתר הם התכחשו לעובדת היותי מתנדבת במד"א וזכאית לשירות זה בחינם.

אני מבקשת לבדוק האם ניתן להסיר עיקול או עד לבירור מלא וקבלת חשבון לתשלום? בינתיים הכסף לכוד בידיהם ויוצר לי קושי תזרימי קשה. אני רוצה לשלם את החשבון המקורי משום שלטענתי הם נוקטים בדפוס כוחני ואינם ופועלים בהגינות וביושרה כלפי מי שמצויים באותו רגע במצב של חוסר הכרה או דאגה קשה ולאחר מכן מפעילים את עורכת הדין הנוקטת בשיטת מצליח.

close