שלום אני ממש זקוקה לעזרה, נפתח כנגדי תיק בהוצאה לפועל למרות ששילמתי את החוב כבר לפני חודשיים, מה אני עושה כיצד אפשר לבטל אותו? האם לפנות להוצאה לפועל או לבעל העסק שפתח את התיק כנגדי?
הי יש לי חובות של בנקים שאני כבר לא יכולה להחזיר אני בת 29 אין לי נכסים או רכוש החובות בערך 280 אלף אין לי מושג איך הגיעו לזה אולי ריביות? טוב אז ככה אני חזרתי להורים שלי כי אין לי איפה ללכת עכשיו אני רוצה לדעת אם אני הולכת לפשיטת רגל לא יערבו את ההורים שלי ואף אחד בגלל שאני יושנת אצלהם הם רוצים לעזור לי אבל לא להיות מעורבים אפילו לשניה בכל מה שקשור לזה
אני מתגורר בחו''ל כבר עשר שנים ויש לי חשבון בארץ, בחשבון יש כסף, לאחרונה ביתי הגיעה לארץ נתתי לה יפוי כוח כדי להוציא את יתרת הכסף מהחשבון אבל נאמר לה שיש עיקול על החשבון אבל סירבו להגיד לה מי ביצע את העיקול, למי עלי לפנות על מנת לברר מדוע יש עיקול וכיצד אני יכול לבטל אותו מארה''ב?
אני ואשתי לא עמדנו בהחזרי המשכנתא ופספנו ארבעה תשלומים, הבנק הוציא את זה לטיפול עורך דין, הגענו לבנק והעברנו את סכום החוב במזומן (לקחנו הלוואה מהמשפחה) והבנק אמר שהכל בסר ואין סיבה לדאוג בנתיים במגביל אנחנו מקבלים מכתבים מעו''ד של הבנק על החוב והוא תופס ריביות גדולות ועוד הוצאות עורך דין ואני לא יודע מה לעשות הבנק אומר לא לדאוג אבל אני דואג ורוצה לסגור את הנושא מה לעשות??
עליך לוודא כי עורך הדין מעודכן בתשלומים פנה אליו ללא דיחוי במכתב רשום בצירוף הוכחת תשלום הפגורים ובקש ממנו עיכוב הליכים עד לבירור הנושא ולאחר מכן ביטול התיק
שלום רב, יש לי בן חייל ואני הוצאתי עבורו ויזה וביקשתי שיגבילו אותה עד חיוב של 3000 ש''ח בחודש, בפועל ההגבלה לא נעשתה ובני הוציא קרוב ל7000 ש''ח האם יש משהו שאני יכולה לעשות כנגד חברת האשראי על כך שלמרות בקשתי הכרטיס לא הוגבל?
שלום, יש לי הגבלה על חשבון הבנק בעקבות צקים שחזרו לפני שנתיים, מאז הכל משולם בזמן ואין לי שום חובות לבנק אבל כאשר הגעתי עם אשתי לבקש משכנתא קיבלתי סירוב, האם אני יכול לבטל את ההגבלה? לכמה זמן ההגבלה הזו תופסת?
חבר טוב פשט את הרגל, אני הייתי חתום לו ערבות בסך 50,000 ש''ח שלבסוף נאלצתי לשלם, האם אני יכול להיות נושה בתיק פשיטת הרגל? האם על פי החוק הוא ''חייב'' לי את כספי הערבות?
לפני שלושה שבועות הוכרזתי פושט רגל, ונקבע צו תשלומים, עכשיו הגיע לידי סכום כסף גדול ( 50% מסכום פשיטת הרגל) האם אוכל לבקש הפטר ולתת הצעה לנושים, האם יש סיכוי שההצעה תתקבל?
עשיתי מעשה טיפשי וחתמתי ערבות לבחור שיצאתי איתו, כרגע אנחנו כבר לא יוצאים יחד ואין לי שום רצון להסתבך בגלל החובות שלו, האם יש דרך בה אוכל לצאת מההתחיבות?
היא לא עמדה בתשלומים ואני אכלתי אותה לעשות אין הרבה מה לעשות אם הוא לא ישלם אז יהיה לך עסק עם הבנק או הוצאה לפועל בהצלחה ואל תחתמי לכל אחד שאת שיוצאת איתו פשיטת רגל זה מבאס
שלום רב, אני במצב כלכלי קשה ורוצה לבצע פשיטת רגל, הבעיה היא שהוצעה לי עבודה בחו''ל שאני רוצה, האם ניתן להתחיל הליך פש''ר ואז לרדת מהארץ? מה האופציות העומדות בפני?
אדם שחייב לי 10,000 ש''ח הכריז פשיטת רגל וקיבל הפטר, האם אני יכול לתבוע אותו על החוב שלי בבית משפט לתביעות קטנות? האם מותר לי להפעיל הוצאה לפועל על הצק ללא כיסוי שהוא נתן לי?
מידי 10 בחודש אני אמורה לקבל כספי מזונות, אבל כל חודש הגרוש מאחר בתשלום בלפחות עשרה ימים. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בנושא? האם יש דרך לחייב אותו לשלם בדיוק במעוד שנקבע? (זה לא מקטנוניות, המצב יוצר אצלי חריגה בחשבון מידי חודש)
יש מה לעשות וניתן להצמיד את החוב ולחשב פיגורים לאורך תקופה ולגבות אותם לגבי ההתנהלות ומאחר ואת יודעת שכל חודש יש איחור ידעי את הבנק על כך והזיזי התחייבויותייך בכמה ימים
מכניסה אם תוכיח להם שאתה סליחה על הביטוי אהבל בלי השכלה בלי כלום וזה מה שמשלמים יעזבו אותך אני מקבל הבטחת הכנסה ובפשיטת רגל לא שרציתי כי אין לי איך לשלם ובהוצאה לפועל זה מיותר להיות שם החוב רק גודל
אני ובעלי בחשבון משותף, בחשבון הזה יש מספר חסכונות, וכעת בעלי נקלע לבעיה כלכלית בעסק שלו ( עוסק מורשה) האם במידה והוא יגיש בקשה לפשיטת רגל יקחו לנו את החסכונות מהחשבון המשותף?
סביר להניח שהבנק ישים יד על הכסף מאחר ויש לו זכות ראשונים על הכסף מכוח ההסכמים ביניכם. לגבי חלוקת הכספים תלוי בחשבון ובמסמכי פתיחת החשבון וכתב התנאים האם זה חשבון ביחד ולחוד ?
שלום אני מעונין ללכת להליך פשיטת רגל צריך עורך דין?איך בקשה אמורה להיראות הרי אין לי נכסים אין לי רכוש לא היו בכלל לא בהווה ולא בעבר אני מקבל הבטחת הכנסה ויושן אצל אמא שלי בבית הסתבכות נעשתה מהלוואות שלקחתי ודהרתי לתהום חשבתי עבודה שלי קבועה מסתבר שלא אני כרגע מחפש ומקבל הבטחת הכנסה חוב בערך 210 אלף מה דעתך ?אין לי כלום
בהמשך להליך הפש''ר הוחלט למכור את דירתי, קיים מרחק גדול בין הסכום בו הדירה הוצעה למכירה לבין שוויה האמיתי, כיצד עלי לפעול על מנת לדרוש שהבית ימכר בסכום גבוה יותר?