פורום פשיטת רגל Bankruptcy Law מנוהל על ידי עורכי דין ומומחים פיננסים...
פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל | עמוד 150

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (13) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 13 reviews

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה

זוהר
08/02/2014 12:58
הגרוש פושט רגל, באמצע הליך פשיטת הרגל הגשתי בקשה להוצאה לפועל בגין חוב מזונות אך הם טענו כי לא ניתן לפתוח הליך כנגד אדם בהליך פשיטת רגל, עכשיו הוא כבר סיים את ההליך אבל באופן קבוע מעביר לי דמי מזונות נמוכים ממה שנקבע בבית המשפט. האם עכשיו אני יכולה לפנות להוצאה לפועל?
עו"ד יואב קומבליס
09/02/2014 15:04
אם הוא לא מצוי בהליכי פשיטת רגל ואין עיכוב הליכים תוכלי לפעול נגדו ככל שקיים חוב שלא נמחק
שרה
09/02/2014 04:26
אני סובלת מנכות בעקבותה אני נאלצת להיות בכיסא גלגלים. יש לי רק ילד אחד, שהיה מסיע אותי ממקום למקום, כרגע לא נותנים לו לחדש את הרישיון בגלל חובות ואני לא יודעת מה לעשות? האם יש תקדים למקרה כזה? האם אני יכולה לבקש באיזה אופן את חידוש הרישיון שלו?
עו"ד יואב קומבליס
09/02/2014 15:03
ייתכן ויש מה לעשות פני לקביעת פגישת יעוץ עם עורך דין המתמחה בתחום
לידור
09/02/2014 09:55
יש לי חובות בערך 220.000 שקל חלקם כבר עברו לעורך דין ובנק פועלים כבר שלח לי מכתב התראה וכמובן שאין איך לשלם תסכום שהם רוצים אז המשרד שתובע אותי שלח את זה כבר הלאה אין נכסים אין רכוש אין חסכונות אין כלום השאלה שלי מה עושים אני מבולבל כבר אני בן 30 מה זה סדר דין קצר מקוצר האם מקבלים אזהרות לפני פתיחת תיקים מהוצאה לפועל כמה זמן יש לי לטפל בזה?

אמרו לי ללכת רק על פשיטת רגל למקרה שלי...האם הריביות נמחקות בהליך פשט"ר וזה חוזר לקרן?אני חייב לציין שאני עובד כרגע בשחור עזבתי עבודה עם תלוש שאני לא יעבוד בחינם אז אני עובד בשחור עכשיו מה אתם ממליצים?
עו"ד יואב קומבליס
09/02/2014 15:02
הנושא מורכב עליך לקבוע פגישת ייעוץ ללא דיחוי
יערה
07/02/2014 04:56
אני סטודנטית, לפני שלושה חודשים עברתי לחברת פלאפון לאחר שהתקשרו אלי והציעו שאם אחזור אוכל לקבל שיחות וsms חינם ללא הגבלה, ו 3g גלישה. בחודש הראשון קיבלתי 320 ש''ח לתשלום, וככשאלתי על מה הם אמרו שהיו טלפונים שביצעתי לחו''ל ואני מעולם לא ביצעת טלפונים כאלה, אבל שילמתי בכל זאת, בחודש לאחר מכן שוב יצא 340 ש''ח שהם טענו שהיו עבור שירותים מיוחדים זאת למרות שביקשתי שיחסמו לי את כל השירותים. אבל שוב שילמתי ואז החלטתי לעבור חברה. אבל עד שעברתי עבר חצי חודש ושוב קיבלתי דרישת תשלום על 180 ש''ח שלא שילמתי, ניסיתי לדבר עם החברה אבל מהצד השני נתקלתי בנותנת שירות עויינת שפשוט אמצרה שאין מה לעשות וזה מה שעלי לשלם. מאחר ולא יכולתי להרשות לעצמי לשלם שוב כל כך הרבה עבור פלאפון לא שילמתי ועכשיו קיבלתי הודעה שהטיפול בחוב עבר להוצאה לפועל. אני מאוד מודאגת ולא ממש יודעת מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות בשביל לבטל את החוב. אשמח לעזרה יערה
עו"ד יואב קומבליס
09/02/2014 15:07
פני לחברה או בלית ברירה לבית המשפט
עדנה
29/01/2014 00:45
מידי חודש אני משלם לכנ''ר אבל מסיבה כלשהי החשבון שלי עדין מעוקל מה אני יכולה לעשות כדי שאוכל להשתמש שוב בחשבון הבנק שלי?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:44
תגיש בקשה
עוז
29/01/2014 13:27
אני גרוש כבר שנתיים, בשנתיים האלה גרושתי ושני בני חיים בדירה המשותפת (הדירה רשומה על שמי ועל שם גרושתי) כעת נקלעתי למצב כלכלי קשה ואני נאלץ להכריז פשיטת רגל. שאלתי היא האם יכולים לחייב אותי למכור את הנכס למרות שגרושתי ושני בני מתגוררים בו?
עו"ד יואב קומבליס
שאלה מורכבת ותלויה במספר גורמים. פנה לקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין המתמחה בתחום.
צריך עצה
כפיר
29/01/2014 23:24
אדם שאני עובד איתו כבר מספר שנים לאחרונה לא מצליח לעמוד בתשלומים, ושמעתי ממכר שהוא עומד לפני הליך פשיטת רגל, רציתי לדעת איך אני מבטיח שכספי יוחזר לי? (מצבי הכלכלי לא טוב במיוחד ומדובר בסכום גדול. תודה מראש כפיר
עו"ד יואב קומבליס
אם אין בידיך בטחונות או אפשרות לקבל בטחונות לכסף שחייב לך כגון משכון או שעבוד הרי שלא תוכל להבטיח את כספך במקרה של פשיטת רגל ותהפוך לאחד מהנושים בהתאם למעמדך
ספי
30/01/2014 06:29
יש לי משכנתא כבר 6 שנים, בחצי שנה האחרונה אני מאוד מתקשה לשלם את ההחזר החודשי מאחר ופוטרתי מעבודתי. שאלתי היא האם יש משהו שאני יכול לעשות? הבנק מלחיץ אותי ואני לא ישן בלילה, האם יכולים לאלץ אותי למכור את הדירה?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:42
כן תוכל לפנות אליהם בבקשה להסדר פיגורים (ככל שזו הפעם הראשונה) לרוב יש התחשבות מצד הבנק למול היסטוריה של תשלומים בעיתם
יהודה
30/01/2014 13:50
יש לי מספר תיקי הוצל"פ שבחלקם החלטה לעכב חידוש רשיון נהיגה. החלטתי ללכת להליך של פשיטת רגל, אולם ומסיבות שונות הדבר מתעכב. העדר אפשרות לנהוג אינה מאפשרת לי לעבוד בעיסוקי.

האם ניתן להגיש בקשה לביטול או עיכוב הסנקציה של אי חידוש רשיון נהיגה, בינתיים עד להגשת ההליך של פשיטת הרגל, ואם כן כיצד עושים זאת, האם בכל תיק בנפרד.
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:42
כן
קרן
31/01/2014 05:31
אני פושטת רגל כבר 4 שנים, לפני שבוע פוטרתי מעבודתי, ואני אמורה לקבל סכום פיצויים גבוה. שאלתי היא, כספי הפיצויים אמורים לקיים אותי עד שאמצא עבודה חדשה (אני בת 43 ונראה לי שיקח זמן עד שאמצע עבודה). במידה וכל הכף ילקח לקופה כיצד עלי להתקיים בחודשים עתידיים? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את זה?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:41
כן פני לקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין המתמחה בתחום הפורום איננו המקום לטיפול בבעיה כזו
חגית
31/01/2014 09:35
הוכרזתי כחייבת מוגבלת באמצעים, דיווחתי על כך לבנק כדי לדעת מה זה אומר בדיוק, ואז נאמר לי שכל הצקים שיש לי בחוץ יחזרו גם אם יהיה להם כיסוי. זה נשמע לי ממש לא תקין, האם יש לי דרך לדאוג שיכבדו את הצקים שלי?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:41
לא ברור מדוע הוכרזת חייבת מוגבלת באמצעים. נסי להגיע להסדר עם הנושה וכן נסי לפנות לכל האוחזים בשיקים על מנת שלא יופקדו
יונה י
31/01/2014 21:07
בית המשפט קבע כי החייב (אדם שלא סיפק לי סחורה למרות שהכל שולם מראש) צריך להחזיר לי את כספי תוך 60 יום. בפועל עבור כבר 90 יום ועדין לא קרה כלום, שאלותי:
1. ממי עלי לקבל את הכסף? מהחייב עצמו או דרך בית המשפט.
2. האם על חוב שכזה ניתן לפנות להוצאה לפועל?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:39
כן. פנה להוצאה לפועל.
ג
01/02/2014 05:05
אני חייב 150000 ש''ח לשוק האפור, מידי חודש אני מחזיר סכום כסף אבל משום מה החוב לא קטן, כאילו יש ריבית על ריבית על ריבית, שאלתי היא האם מלווים בשוק האפור כפופים למישהו? האם אני יכול להזמין אותו לבית המשפט?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:39
האם לקחת הלוואה מסודרת? בהסכם? יש חוק הלוואות חוץ בנקאיות למקרים של לקיחת הלוואה כזו.
איגור
02/02/2014 00:45
שלום, אני פושט רגל ועכשיו מס הכנסה עשה לי עיקול על החשבון בעקבות חוב שקדם לפשיטת הרגל, איך אני יכול לבטל אותו? האם מס הכנסה לא קשור לפשיטת הרגל?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:38
תגיש בקשה מתאימה לביטול העיקול או פנה לרשויות המס לצורך הגעה להסדר בתיאום עם הגורמים המטפלים בך
אביבית
28/01/2014 13:43
שלום לך,

יש לנו חוב מול בנק בפועלים על סך של 51 אלף שח בגלל שפקידה לא עידכנה את הכתובת הנכונה שלנו נשלח מכתב מעו"ד קייארה.

שוחחתי עמו וזה דורש שנשלם לפחות סכום של 5000 שח כדי שהבנק ידבר איתנו על מנת שנגיע להסכם אם לא הם ילכו להוצ"ל ולבית משפט.

אין לי את הכסף וחשבנו לבצע חקירת יכולת - הייתי מעוניינת לדעת האם זה מומלץ ואם אני מבצעת את התהליך?
תודה רבה
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:36
האם נפתח לכם תיק הוצל"פ?
יוסי
28/01/2014 09:29
1. האם בפשיטת רגל שהוכרזה לבקשת הנושים אסור לעבוד? רו"ח שלנו ניסה להגיש דוחות מע"מ וכו' ולא הצליח כי יש פשיטת רגל.

2. מה הפרוצדורה אחרי שהוכרזנו פושטי רגל ( לא נוצר קשר עם נאמן וכו') האם אנו צריכים לפנות למישהו? למי? האם יפנו אלינו?

3. הפשיטת רגל הוגשה ע"י מייצגי הבנקים להם אנו חייבים, האם וכמה אפשר למחוק מהחובות במסגרת הסכם מול מייצגי הבנקים (אם רוצים לבטל את הפשיטת רגל)

4. האם יכולים לתפוס לי את דירת המגורים במקרה של החובות הנ"ל מול הבנקים כשהחובות היו ללא שיעבוד דירה? האם זה משנה:

א. אם יש גם משכנתא
ב. אם הדירה רשומה על שני בני זוג והחשבונות עו"ש עם החובות היה רק על שם הבעל ומה קורה אם יש ייפוי כוח לאשה בחשבונות עו"ש
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:35
השאלות רבות ומורכבות מכדי מתן מענה בפורום עליכם לפנות ללא דיחוי לקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין המתמחה בתחום
עוזי
28/01/2014 08:43
אדם שעשיתי איתו עסקים וכרגע חייב לי כמה אלפי שקלים, אומר שאין ביכולתו להחזיר לי את הכסף, הוא פושט רגל כבר שנה וחצי ואני לא ידעתי על זה, האם אני יכול לפנות להוצאה לפועל?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:34
אם הוא מצוי בהליכי פש"ר מעוכבים הליכי ההוצאה לפועל וניתן לפנות גם להגשת תביעת חוב כל עוד אתה עומד במועדים
נדב
28/01/2014 07:35
שלום רציתי לדעת האם אני בתור נושה אשר יודע שמצבו של בעל החוב טוב יותר מבתקופה בו נקבע ההחזר החודשי. האם אני כנושה יכול לדרוש דיון חדש בהחזר החודשי?
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:33
בעקרון ניתן להגיש בקשה כזו
סיגל
27/01/2014 12:43
נגד הגרוש שלי קיים תיק בהוצל"פ בגין חוב מזונות לתינוקת ואי עמידה בתשלום הוצאות עפ"י הסכם גירושין שאושר בבית משפט.

נעתרו לבקשתי ועקלו לו את המשכורת, הוא הגיע שילם את החוב והציג צו כינוס. כעת כספים אלו מעוכבים והרשם בהוצל"פ הפנה אותי אל הכונס בתיק הפש"ר.

מתעוררות מספר שאלות:

1. האם אקבל את הכספים המעוכבים? כיצד?

2. מה קורה עם תשלום המזונות החודשי כעת?

3. תשלום המזונות גבוה פי 5 מתשלום החודשי שלו לפש"ר, האם יקטינו לי את המזונות?

זקוקה נואשות לעזרה, אני ממתינה לכספים האלה חודשים רבים והגעתי למבוי סתום-עושה הרושם כי הגרוש שלי ידע מה הולך לקרות וכי חיכה לרגע הפשיטה כי ידע שלא ניתן ל"געת" בו. כמו כן פשט רגל בתחבולות והצהרות כוזבות על הכנסות נמוכות ועזרה מחברים המשקרים ומלבינים כספים עבורו.
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:33
יש מה לעשות פני לקבלת ייעוץ מעורך דין המתמחה בתחום. ככל בית המשפט הקובע במצב כזה הוא בית משפט מחוזי של פשיטת רגל
יעל
27/01/2014 10:45
שלום רב לך
לפני שבועיים קבלתי מכתב דרך עורך דין על דרישה לתשלום לפני נקיטת אמצעים
לפי המכתב הבן שלי שהיה בן 16.5 נרשם לשרותי תוכן ומידע באמצעות האינטרנט ובאמצעות הרשת הסלולארית (שאגב אני מממנת אותה) לפי המכתב הבן שלי אישר את ההרשמה.

אחרי 3 שנים אני מקבלת מכתב שלא שילמנו את החוב (שלא ידיעתי על קיומו ולא קבלתי שום דרישה לתשלום) ואני מחוייבת לשלם ריבית הצמדה ושכר עו"ד כ 2137 שח.

בני לא יודע ולא זוכר דבר וחצי דבר מהעניין הנ"ל מה שחשבון הסלולאר שלו ממומן על ידי.

מה אני עושה במצב כזה? (אף אחד מעולם לא פנה אלי לדרישה של חוב לא בפלאפון ולא במכתב.
אודה לתשובתך..
יעל
עו"ד יואב קומבליס
02/02/2014 10:32
נתקלתי בדרישות תשלום דומות רבות ויש תופעה מצערת כזו תוכלי לפנות עם המכתב לעורך דין על מנת שישיב לאמור במכתב וידרוש אסמכתאות לדרישת התשלום (לרוב אם מדובר בדרישה לא חוקית או מבוססת לא יהיו בידיו אסמכתאות כאמור)

: עבור אל עמוד

close