פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא הליך פשיטת הרגל שלי - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
הליך פשיטת הרגל שלי - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/08/2013 18:27
שלום אני נימצא בתהליך פשיטת רגל ויש לי צו כינוס כבר שלושה חודשים.יש לי עורכת דין ולאחר הצו כינוס אני מקבל עיקול עיקולים על החשבון איך שגיליתי את העיקול דיווחתי לעורכת הדין שלושה שבועות היא לא מצליחה להסיר לי את העיקול מריצה אותי ללשכת הוצאה לפועל, הפקידה מההוצאה לפועל מודיעה לעורכת הדין שלי שצריך ליפנות למנהל המיוחד כדי להסיר את העיקול.שעה אחר כך אני מקבל הודעת אס אם אס מהעורכת הדין שהיא יוצאת לחופשה וגם כחה היא לא יכולה לעזור תיפנה למנהל המיוחד בסופו של דבר אני פניתי למנהל המיוחד וקיבלתי אישור של בית משפט להסרת העיקול.

בגלל כל מה שעברתי אם העורכת דין אני שוקל להחליף אותה יש לציין שבהתחלה היא ניסתה להסיר לי את העיקול אבל שלוש בקשות שלה חזרו מההוצאה לפועל אלי בטענה שצריך צו כינוס מקורי. האם אני יכול להחליף אותה? שאלה שנייה שולמו לה גם כסף עבור שליחת צו כינוס. ומיתברר שאף אחד לא קיבל והיא דורשת פעם שנייה כסף לשליחת צווי כינוס... מה אני עושה?

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: הליך פשיטת הרגל שלי - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close