פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות מול כונס הנכסים - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות מול כונס הנכסים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/08/2013 17:57
שלום וברכה, מודה מראש על תשובתכם. נמצאת בסטטוס של פושטת רגל, מזה למעלה משנה. בחודשים אלה, קיבלתי הצעת עבודה בארה"ב, שמהדהדת לכישוריי. על רקע צו עיכוב יציאה מהארץ והרצון לשחרר אותי משביי (!) אבי מעוניין לסייע לי במתן הסכום הנדרש, לפתרון ההליך, מול נושיי. מדובר בסכום שהוא מעל 50% מגובה החוב. ואולם!!! וזאת הסיבה לפנייתי זו. משום מה ובאופן תמוה מאוד, המנהל שמונה על ידי כונס הנכסים, לענייני, כמו לוקח את הזמן שלו בלזמן את הנושים לפגישה הנדרשת.

זאת למרות (והייתי מעיזה להגיד, דווקא) שהוא יודע על העבודה הממתינה לי, שיש בה לאפשר לי לפתוח דף חדש בחיי. אמנע מלפרט בפנייה זו, את הטלטלות הלא קלות (אם להגיד את זה בלשון עדינה ביותר) שעברתי במשך ארבע השנים שעברו ושהובילו אותי לנקודה הנוכחית.

העבודה הזו שבארה"ב, מעבר להיותה מקור פרנסה מכובד עבורי, הינה גם פתיחת דף חדש בחיי, כאמור, בהרבה מאוד מובנים. הכסף הנדרש נמצא - ומוצע - מזה למעלה מחודש. שאלתי לפיכך היא זו: קודם כל, למה? מה יכול לגרום לאופן התנהלות תמוהה שכזו? וכמובן, השאלה הבאה היא, מה יש ביכולתי לעשות לאור מצב זה? האם יש לי איזושהי הגנה על פי חוק, שיכולה "להכריח" כונס נכסים לזמן נושים, מוקדם ככל האפשר? מה אני עושה? אומר רק שהעבודה אמורה להתחיל באזור מחצית ספטמבר. האם עורך דין יכול לסייע בעניין זה? בתודה ובברכה, יעל

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: התנהלות מול כונס הנכסים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close