פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב לחברת סלקום - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב לחברת סלקום - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/06/2014 08:34
שלום לכולם שמי ניסים שושן אני שילמתי חוב לחברת סלקום והם טוענים שלא אפילו שיש לי קבלות והם תמיד מצליחים להחזיר את החוב להתחלתו אני כיום בין 34 והחוב הזה משנת 2001 שהייתי חייל שלמתי להם את הסכום 3800 שח במזומן לפי הסכם שיש בתיק משום מה ההסכם נעלם לפי תענתם והם כול שנתיים מחזירים את החוב והם מצליחים.

היום העורכת דין שלהם פגעה בי ממש חזק בזה שהם עצרו לי את הרשיון הנהיגה שלי עקב הנושא הזה פוטרתי מעבודתי בשל אי רישיון נהיגה ואני ממן את עצמי לבד אני לא מוצא עבודה בתחום שלי בגלל רישיון העבודה שלי וגם עברתי תאונת עבודה במקביל מאוד קשה וכול הזמן הם שולחים לי עיקוב יציאה מהארץ עיקוב חידוש רישיון עבודה וגם בבנק עשו עיקול מה שנישאר לי זה רק חבל נסביב לצאוור דיי לא יכול יותר איתם הם חברה של גנבים אנא עיזרו לי לצאת מהם כבר לא מסוגל יותר כול הבקשות שלי אלהים נענו בשליליות חורצת גורלות הם דורסים כול אדם ולא מעניין אותם כלום העורכת של החברה או שזו הפקידה שעובדת שם אומרת לי תשובה כאזת
"מצידיי תגנוב לחסות את החוב הזה נראה לך מעניין אותי מאיפה הכסף העיקר שניסגור את " לפי ישחה הזה כבר

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: חוב לחברת סלקום - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close