פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא בעיות ועניינים שאני לא מבינה... - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
בעיות ועניינים שאני לא מבינה... - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/05/2015 21:34
שאלה שמטריפה לי את המוח שנים, ואין מי שיענה לי תשובה מקצועית ועניינית, אני מקבלת מזונות מביטוח לאומי סך של 3270 ש"ח, {הגרוש שלי צבר חוב של 235.000 ש"ח {גן עדן לגרושים}.

יחד אם זאת לפני כשבע שנים אושר לו קצבת נכות, ברגע ששמעתי זאת פניתי לב. לאומי בכדאי לדרוש את תוספת התלויים שלו שבעצם על פי חוק של שני ילדיי,סך של כ-2000 ש"ח בחודש, נאמר לי היות ואני מקבלת מזונות דרכם אין אפשרות לקבל גם את "התלויים" {חלם בפני עצמו}. שאלתי לאן הולך הכסף של "התלויים" נאמר לי שנישאר בבטוח לאומי, {הרי לגרוש לו מגיע גם כן את הכסף הזה} אז למה לעזאזל שאני גובה הפרשים מהוצל"פ? אני מקבלת את כל הקצבה שלו 4500 ש"ח, וברגע שאני לא מספיקה לאסוף מספיק כסף לגבייה מהוצל"פ אז הוא מקבל 2400 ש"ח קצבת נכות וקצבת "התלויים" מתקזזת לו מהחוב {235.000 ש"ח}.

איך יתכן שהוא נהנה מהקיזוז שלמעשה ה"התלויים" לא מגעים לו? למה לעזעזל לא יכולה לתבוע באופן קבוע "תלויים" דרך הוצאה לפועל שחלילה וחס לא יהיה כפל קצבה?

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: בעיות ועניינים שאני לא מבינה... - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close