פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא בעיה כלכלית מול חמותי - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
בעיה כלכלית מול חמותי - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/07/2015 09:56
התגרשתי לפני 4 שנים ובמהלך הגירושין חמותי לשעבר החליטה שהיא דורשת ממני את הכסף שהיא נתנה לי ולגרוש שלי מתנה לרכישת רכב התנהלנו בבית משפט ובית משפט עשה חישוב של מחצית מהמתנה וכו׳ ופסק את הסכום שעלי להשיב לה תוך 21 ימי עסקים. נתתי לה ראת הסכום כבר באותו שבוע שנפסק והיא שלחה לי מכתב מהעורכת דין שלה וחתום על ידה ששולם לה מלוא החוב ואין לה עוד טענות כלפיי.

בזמן כל ההליך היא עיקלה את הרכב גם ברבנות וגם בעינייני משפחה ומחודש פברואר שהכל שולם וכביכול נגמר היא מסרבת לשחרר לי את העיקור ומתנה את השחרור עיקול בתנאי שאסגור את התיק מזונות של הבן שלה בלשכת הוצאה לפועל.

אני בטוחה שזה לא חוקי אבל איך אני יכולה לשחרר את העיקול אם היא מסרבת לשחרר לי אותו?

האם אני יכולה לפעול משפטית נגדה על זה שכבר מחודש פברואר אני מבקשת ממנה לשחרר את העיקול כי אני קוצה להחליף את הרכב והיא מסרבת ואומרת לי מפורשות שהיא תשחרר את העיקולים רק כשהרכב יהיה גרוטאה ולא יהיה שווה שקל...

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: בעיה כלכלית מול חמותי - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close