שלום רב, חברת הגיחון דורשת ממני תשלום חוב על-סך 18 אלף שקלים. מחשבון מים שאיננו שלי. כתוצאה מכך עוקל לי על חשבון הבנק אני כבר לא גרה בארץ 4 וחצי שנים. רק לפני כמה ימים שמעתי מאבא שלי על הסיפור הזה, לאחר שעוקל גם הבית שלו (?). לא נאמר לי ממתי החוב, אבל הוא מדירה ברחוב אלפסי 30 בירושלים מ2002 יולי -2004 יולי. אני גרתי בדירה זו כשותפה
. אני לא יודעת אם החוב הוא מהתקופה שלפני או אחרי שהותי בדירה. בדיעבד הסתבר לי שבמשך כמה שנים טובות אחרי שעברתי לדירה השכנה בכתובת אלפסי 31, שילמתי בלי ידיעתי את חשבון המים של שתי הדירות. בעל הבית ידע על כך והסתיר את זה ממני והוא יודע גם שהחוב הקיים איננו שלי. גם השכנים יכולים להעיד על כך. אני אובדת עצות ולא מבינה איך בכלל קורה דבר כזה? למה לא שמעתי על החוב הזה עד עכשיו ולמה נתנו לסכום לתפוח במידה כזו?. יש לי חשבוניות וחוזי דיור של כל דירה. מעולם לא השארתי חשבונית בלי לשלם. כאמור כשעזבתי את הדירה ברחוב אלפסי 30, חברת הגיחון התחילה לשלוח לי את החשבונית של אלפסי 30 לכתובתי החדשה באלפסי 31 (חשבונות המים של אלפסי 31 היו על שמו של השותף בועז צבר, שאני נכנסתי במקומו ב2002 וגם
על שמי שזבל כהן
גם נדב כנן השוטף שלי באלפסי31 מ2004 עד 2008 יכול להד בכך הוא עו''ד והחשבונית מים היה על שמו בשנים ההם
אני ראיתי חשבונית על שמי וחשבתי לתומי שזה חשבון המים שלי ושילמתי
אותו במשך שנים עד שב2009 עברתי לגור לתל אביב. כלומר, חברת הגיחון ידעה שעברתי דירה, אז איך הם יכולים לטעון שלא ניתקתי את השירות? מנין להם הכתובת החדשה שלי? אני עולה חדשה. העברית שלי לא טובה, אין לי כסף לשלם את החוב הזה וגם אין לי איך לטפל בזה כי חזרתי לארגנטינה. פניתי אל
עורך דין, אולם שכר הטרחה שלו הוא 10000 שקלים. אני מרגישה שנעקצתי על ידי חברת הגיחון. אם לא היו מעקלים את חשבון הבנק שלי עד היום לא הייתי יודעת ששילמתי חשבון מים כפול במשך 5 שנים. תודה על עזרתכם,