פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא תשלום של חוב מנופח - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
תשלום של חוב מנופח - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל


עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים


פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2015 14:41
בשנת 1999 עברתי תאונת דרכים. אני הייתי אשמה. בפסק דין משנת 2003 נקבע לי שאני צריכה לשלם סכום כסף בתשלומים של 400 ש"ח , שילמתי 4 תשלומים ולאחר מכן נעלמו לי השוברים והדבר נשכח ממני.

לפני כשנה קיבלתי צו הוצאה לפועל עם דרישה לתשלום של כמעט 7000 ש"ח , זאת עקב ריבית והצמדה משנת 2003. נראה לי הזוי שאני צריכה לשלם ריבית של 12 שנה.

שלחתי מכתב לאותו עורך דין עם אישור מסירה. הוא מצידו לא טרח לענות לי והעניין נשאר ככה. לפני חודשיים קיבלתי שוב צו עיקול על כמעט 10000 ש"ח.

שלחתי שוב פעם מכתב לרשם בהוצאה לפועל ולעורך דין. הרשם החליט שהסכום נשאר בעינו עקב סירוב מצד הזוכה להפחתה.

העו"ד שוב פעם לא טורח לענות לי.

אינני מתנערת מאחריות אבל נראה לי הזוי שאין שום חובה על הצד הזוכה לנסות למזער את הנזק, ואני בעיניו כמו קופת חיסכון. מה כדאי לעשות?




מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.


ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!
 

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל


ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום


 

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001


 

שאלה בנושא: תשלום של חוב מנופח - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל
 
close