פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא ביטול צו עיקול - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
ביטול צו עיקול - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/01/2016 13:52
מקרה מרתיח מעצבים שקרה לי אשמח לעצות ותובנות..לפני חודש קיבלתי הודעה לכתובת של ההורים של בעלי מהבנק שמודיע על צו עיקול חשבון בנק מ 1.12.15 מטעם עירייה מחלקת חנייה..התקשרתי מיד לשאול מה פשר הצו כי לא קיבלתי מעולם דוח חניה..להפתעתי הרבה אמרו לי שזה מעיריית בית שמש ( היינו גרים שם לפני 4 שנים) לפי דבריהם לפני 4 שנים קיבלנו דוח..אך לא שמו את הדוח על הרכב אלא שלחו בדואר..באותה תקופה עברנו לצפון ועדכנו כתובת דואר במשרד הפנים ומכיוון שזו מושבה הדואר לא הגיע וחזר כי שולחים אצלנו לתיבות דואר..אז הדואר לא הגיע אלינו מעולם..כמובן שהעירייה בחרה להיות ראש קטן ולא הודיעו לנו על קיומו של הדוח..בנתיים הדוח צבר רביות ונעמד על 633 שח..לאחר ששוחחתי עם נציגה והסברתי לה שלא ידעתי בכלל שהיה לי דוח רק עד ששלחו דרך הבנק צו עיקול..היא הסבירה לי לשלוח לה במייל ערעור לפי מה ששוחחנו בשיחה בטענה העיקרית שהדוח לא הגיע ליעדו. הגברת היקרה הזו לא ביטלה את צו העיקול ולא דחתה אותו למרות שביקשה מכתב ערעור והיום יום שישי החשבון שלי עוקל..מבחינתי זה פשוט מחדל וביזיון של העירייה הזו..איך מבטלים את צו העיקול? אין לי בעיה לשלם גם הסברתי לה את זה..אבל אני חושבת שזה לא מוצדק לשלם להם 633 שקלים על משהו שלא באשמתי. יום שישי רציתי לעשות קניות בסופר ולא יכלתי כי הם עיקלו לי את כל החשבון! זה חוקי? הם לא היו צריכים לעקל רק את הסכום?

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: ביטול צו עיקול - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close