פורום פשיטת רגל Bankruptcy Law מנוהל על ידי עורכי דין ומומחים פיננסים...
פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל | עמוד 156

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (13) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 13 reviews

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה

יאיר
23/12/2013 14:22
שלום רב רציתי לדעת אם באמצע תהליך החזר הכספים יש באפשרותי לשנות את הגדרתי כחייב מוגבל, תודה מראש
עו"ד יואב קומבליס
25/12/2013 15:51
בעקרון אתה יכול להגיש בקשה לבטל את ההכרזה עליך כחייב מוגבל באמצעים
יעקב
23/12/2013 09:58
היה הסכם עם בעל מקצוע שפוצניק לגבי עבודה בבית.היה בננו חוזה לגבי העבודה וכן ניתנה לו מקדמה בהמחאות עים קרוס ורשום לפקודת.... לאחר מכן האיש נעלם ואני בטלתי את הצ'קים. הוא בנתיים העביר את הצ'קים לאיש אחר שניסה לפרוע אותם וכשחזרו מהבנק העביר אותם לתביעה בלשכת הוצאה לפועל ועשה לי עיקולים והגבלות למרות שלא הוא ולא מרשו היו בעלי המוטב שרשומים על הצ'קים. וחוזה העבודה היה עים האיש שהיה רשום על הציק שנעלם לאחר שקיבל את הצ'קים. וכיביכול הפר את חוזה העבודה בנינו.... מה אני עושה?
עו"ד יואב קומבליס
25/12/2013 15:47
מרגע קבלת האזהרה מההוצאה לפועל יש לך 30 ימים להגיש התנגדות לביצוע שטר. מוצע לך להיעזר בשירותי עורך דין המנוסה בתחום על מנת שייצג אותך בהתנגדות
פושט רגל
מאיר ת
23/12/2013 03:09
שלום רציתי לדעת אם אני מחריז פשיטת רגל זה אומר בכרח שלא תאושר לי יציאה מהארץ? אני עובד הרבה בחו''ל ולא יכול להרשות לעצמי לא לצאת לחו''ל
עו"ד יואב קומבליס
25/12/2013 15:45
בעקרון במסגרת ההגבלות המוטלות על פושט רגל מוטל גם צו עיכוב יציאה מן הארץ
דנה
22/12/2013 15:51
פשיטת רגל
לאבי יש מכולת עם חובות גדולים (כחצי מליון)וכעת הבנק חסם לו את החשבון. והוא צריך להחזיר הלוואות כל חודש כ-10,000... האם כדאי לו להכריז על פשיטת רגל? האם הם ייקחו לו את הבית שבו הם גרים? המכולת בשכירות...

תודה,
דנה
עו"ד יואב קומבליס
25/12/2013 15:44
החלטה האם לגשת להליך פשיטת רגל מצריכה בדיקה מעמיקה של הנסיבות והמצב הכלכלי ולא ניתן להמליץ על כך מבלי להכיר את כל העובדות. בנסיבות מסוימות ניתן לפשוט רגל מבלי לאבד את הבית. עליו לפנות לעורך דין המתמחה בתחום.
עומרי
22/12/2013 14:23
שאלתי האם חייב בתיק פשיטת רגל יכול לדון על החוב שקיים לו בהוצלפ והחוב נכנס לתוך הליך פשיטת רגל שלו.

הכוונה הוא ביקש להקים דיון בהוצלפ על בקשה בטענת פרעתי. את החוב הוא לא פרע מפני שהוא עדיין בתוך הליך הפשר.

האם אני יכול ביום הדיון להתנגד מלהסכים לדון על כך מפני שהכנר טרם הפריש איזו שהוא תשלום, ואין אני יודע אם אני יקבל את מלא סכום התביעה או חלק מהתביעה.

שאלה נוספת האם פושט רגל יכול לפתוח תביעות חדשות לנושים ללא אישור על כך.
לימור. נ
21/12/2013 23:23
אני בת 23 לפני כשנתיים חתמתי ערבות למשפחתי, הם לא הצליחו להחזיר את הכספים והתוצאה היא שכל הסכומים הגדולים נפלו גם עלי, אני מבררת לאחרונה לגבי הליך פשיטת רגל. שאלתי היא , אני עומדת להתחתן ואני קצת מודאגת מהשלכות פשיטת הרגל, האם אני אוכל לבקש משכנתא? האם יש התחשבות בכך שאני לא בעלת החוב אלא רק ערבה?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:29
הליכי פשיטת הרגל בעלי משמעות עכשוית וגם עתידים ויש להם השלכות רבות. עלייך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום בטרם תחליטי על דרך פעולה. כדאי לבדוק אפשרות הסדר מול הנערבים
קובי ד
21/12/2013 01:07
יש בידי שלושה צקים מחברה שנמצאת בפירוק, זה הפעם הראשונה שאני שומע על הפירוק, ידעתי שהחברה בקשיים ונתבקשתי להמתין עם הפקדת הצקים, רציתי לדעת אם אני יכול להפקיד את הצקים כעת? מה עלי לעשות כדי לקבל את כספי?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:25
ממי נתבקשת להמתין? מה מניעה להפקדת השיקים?
עודד מזרחי
20/12/2013 07:59
שלום, יש לי חובות גדולים לעיריית תל אביב, ואיני מסוגל לעמוד בתשלומים, האם כדאי לי להכריז פשיטת רגל (החובות לעירייה הם החובות היחידים שיש לי), שאלה נוספת האם העירייה מגיע לפשרה עם חייבים על מנת לסגור את החוב?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:24
מה מהות החובות? עליך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום על מנת להגיע להסדר עם העיריה .
נדב
19/12/2013 22:07
לפני כיומיים הגעתי על מנת להפקיד כסף בחשבון חברה שסגרתי לפני שלוש שנים, החשבון הינו חשבון ססטי, ופתאום כאשר הגעתי להפקיד כסף גיליתי שהחשבון עוקל ועבר לטיפול עורך דין, וכל זה מאחר ויש חוב של 500 ש''ח, אין לי בעיה להשלים את התשלום אבל איני מוכן להושלים ריבית והוצאות עורך דין מאחר ובכלל לא ידעו אותי על קיום החוב, האם יש משהו שאני יכול לעשות?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:22
למי החוב? עבור מה? מתי החשבון עוקל?
גלית
19/12/2013 13:54
ביקשתי בקשת עיקול על החשבון של הגרוש שלי מאחר ואינני מקבלת את דמי המזונות החודשיים זמן רב, ורציתי לדעת מתי מתבטל העיקול על החשבון? האם זה קורה לאחר הסדרת כל החוב? או שעלי להגיש בקשה לביטול?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:21
תוכלי להגיש בקשה לביטול העיקול או שהוא יתבטל עם סגירת התיק
אבי
19/12/2013 04:41
אני נושה בתיק בו נקבע הסדר תשלומים לפני למעלה משנה, החייב לא עמד בצו והוצאה נגדו צו נוסף בו נאמר שעליו להשלים את הפיגור בתשלומים תןך שלושה חודשים, בפועל זה לא קרה, רציתי לדעת האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות על מנת לקבל את כספי בחזרה?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:19
כן, תוכל להגיש בקשה לבטל את ההליכים לאור העובדה שהחייב לא עומד בצווים שנקבעו ומנצל את ההליך לרעה
אפי
18/12/2013 09:22
שלום,

יש אדם שחייב לי סכום כסף גדול, אחרי שהצטברו כנגדו עוד חובות ותיקים בהוצל"פ הוא פנה לפש"ר. בפש"ר נמכרו כל נכסיו שהיו משועבדים לבנקים ונשאר עודף של חמישים-שישים אלף שקל לנושים.

החייב לא משלם צו תשלומים ולא מגיש דוחות. לפני שנה וחצי היה דיון בעניינו והשופט נתן צו שתוך שלושה חודשים הוא צריך להשלים את כל הפיגורים ולהגיש את כל הדוחות.

לאחר כמעט שנה החייב עדיין לא השלים את הפיגורים ולא הגיש דוחות. בדיון הבא החייב טען שהוא מסכן,אין לו כסף,הוא חולה וכו' וכו'.

השופט ב"רחמיו" נתן לו הארכה נוספת על אף שהפר צו.

כחודש לפני המועד הסופי הגיש החייב בקשה להפחתת צו תשלומים ולפריסת חוב הפיגורים שלו (40K).

השופט קבע שאין להפחית את צו התשלומים ואת החוב יפרסו כך שיוסיפו לו עוד 1K לצו התשלומים ובכך למעשה פרס לו את החוב ל40 תשלומים.

בדקתי עם עו"ד שלי מה הכי כדאי לי לעשות והוא אמר שאני חייב לבטל לו את ההליך כי יש לו סיכוי טוב להוציא הפטר אחרי שנתיים.

אני כבר לא יודע מה לעשות כדי לבטל לו, הבן אדם היה מהמר כפייתי (הוא לא מודה בזה), המנהל המיוחד מתנגד להכרזתו כפושט רגל אך כל הזמן הוא מקבל ארכות כמו עכשיו וכמו בדיון הקודם על אף שהוא מפר צווים ועדיין לא שילם אפילו חודש אחד צו תשלומים כשהוא כבר שנה וחצי בהליך.

יש לציין כי את בקשת החייב לא קיבלתי לידי וגם לא את פסק הדין של השופט,האם נושים לא מקבלים מידע על התיק? איך אני אמור לעקוב אחריו?

כמו כן מה היית מציע לעשות היום? האם כדאי לנסות לערער לעליון? להראות שהוא מפר צו ובכל זאת בית משפט מאפשר לו עוד ארכות? האם לשלוח בקשה לביטול ההליכים לבית משפט על אף החלטתו?

תודה רבה מראש!!

(רק כדי להבהיר אני לא מיוצג ע"י עורך דין כי הסיכוי שאני אראה כסף מהבן אדם קלוש אך יחד עם זאת יש לי כמה חברים שהם עורכי דין שמייעצים לי קצת מידי פעם).
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:17
הנושא מורכב ויש לבדוק מסמכים , ייתכן וביטול ההליכים לחייב יכול להועיל לך עליך לפנות לקבלת ייעוץ עם עורך דין המתמחה בתחום
נטלי צ
18/12/2013 08:01
שמתי ערבות עבור יציאתי מהארץ לאירוע משפחתי בלוס אנגלס ועכשיו חזרתי ארצה ואיני יודעת מהיכן עלי לקחת את כספי הערבות שלי חזרה?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:12
היכן הפקדת את הערבות? על פי איזו החלטה?
ד
18/12/2013 05:28
שלום רב, אולי שאלתי תישמע תמוהה אבל אני מנסה להבין מהם ההשלכות של יציאה מהארץ ללא הסדרת חובותי? אני נואשת מהחובות הרבים ולמרות העבודה הקשה אינני מצליחה לעמוד על רגלי. תודה מראש .ד
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:12
בריחה מהארץ אינה פתרון ולא תביא להסדר החובות. אולי כדאי לך לשקול הליכי פשיטת רגל..
יוני .נ
17/12/2013 07:45
לאחר שעות של חיפושעים באינטרנט מצאתי שקיימת אפשרות לעשות פסק דין הצהרתי כדי שמשפחתי איתה אני מתגורר לא תישא חלק בחובות שלי? איך בדיוק הולך הליך זה? מה עלי לעשות?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:10
עליהם להגיש בקשה להצהיר כי הרכוש הוא בבעלותם ולא בבעלות החייב לבקשה יש לצרף תצהיר וכן קבלות המעידות על כך במידה וייקבע דיון בבקשה יש להתיצב בבית המשפט
דבורה
16/12/2013 11:36
שלום רב, אני פושת רגל כבר 10 שנים וכרגע מעונינת לפתוח עוסק מורשה על מנת להגדיל את ההכנסה החודשית שלי. רציתי לדעת אם זה אפשרי ובמידה וכן למי עלי לפנות כדי לקבל אישור?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:05
מדוע לא מסתיימים ההליכים בתיק שלך? 10 שנים זה פרק זמן מאוד ארוך. אינני מכיר את התיק וללא בדיקת מסמכים לא אוכל לייעץ לך כיצד לקבל אישור כזה
דבורה
17/12/2013 18:49
אתם מוכנים לענות לשאלה שלי ?
חנוך
16/12/2013 22:17
אדם שחייב לי סכום כסף גדול נעלם ואיני מצליח לאתרו, שמעתי שהוא ברח מהארץ אבל אינני בטוח בדבר. אני ממש אובד עצות, מה אני יכול לעשות? האם זה אומר שאיבדתי את כספי?
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:04
האם יש בידיך חוזה, שטר או אסמכתא לחוב? יש לבדוק אם החייב עדיין בארץ ולהוציא צו עיכוב יציאה דחוף כנגדו.. פנה לעורך דין המתמחה בתחום ללא דיחוי
מלכי
16/12/2013 19:17
האם ואיך ניתן לבקש מהוצאה לפועל להחשיב חוב משנת 2005 כחוב אבוד שמעתי שמוותרים לטייקון כמו דנקנר באיזה נסיבות מקבלים חוב אבוד שאלה נוספת באם ישנה פניה מצידי להוצאה לפועל לשחרר כספי פנסיה ותגמולים שמגיעים לי אך הם מעוקלים על ידי הבנק ללא מימוש האם הוצלפ יכולים לשחרר את הכסף לבנק ללא הסכמתי
עו"ד יואב קומבליס
22/12/2013 10:01
ייתכן ויש מה לעשות פנה לקבלת ייעוץ משפטי ובדיקת מסמכים לעורך דין המתמחה בתחום
גדעון
22/12/2013 03:44
הגשתי בקשה לפשיטת רגל וקיבלתי סירוב, מתוך טענה שהדברים לא נעשו בתום לב, מה אני יכול לעשות כעת?? תוך כמה זמן מותר לי להגיש בקשה נוספת?
דרור גודמן
21/12/2013 03:30
אני כרגע בהליך קבלת הפטר ורציתי לדעת אם גם חובות לעירייה בגין ארנונה יבוטלו האם חובות עירייה זהים לכל חוב אחר הקיים?

: עבור אל עמוד

close