פורום פשיטת רגל Bankruptcy Law מנוהל על ידי עורכי דין ומומחים פיננסים...
פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל | עמוד 170

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (13) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 13 reviews

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה

הילה מרמלה
03/09/2013 10:45
שלום. נשואה + 4, בעלי ואני נכנסנו לחובות גדולים (אני לא עובדת כי יש לי תאומים בני שנה) לאחרונה הוגשה נגדנו תביעה מהבנק שבמידה ולא נסדיר את החוב בהקדם הם פותחים בהליכי הוצאה לפועל. אני מפחדת שיעקלו לבעלי את כל המשכורת ואז לא יהיה לנו ממה לחיות. אין לנו עזרה מהמשפחה הורי נפטרו והוריו אנשים מבוגרים מאד קשי יום. מה ניתן לעשות? אודה לעזרתך.
עו"ד בנימין כהן
08/09/2013 14:51
-
מומלץ לשכור עורך דין המתמחה בתחום שייעץ לכם מה כדאי לעשות.
יש לשקול להגיע להסכם עם הבנק,
או לפרוס את החוב דרך ההוצאה לפועל
ועוד מספר אפשרויות.

טל' 03-6093833
דורה כהן ויצמן משרד עורכי דין
אבי
02/09/2013 18:10
היי אם פיטרו אותי מהעבודה ואני עם חובות ואני רוצה להתחיל פשיטת רגל כי אין לי ברירה זה אפשרי אני חייב לציין שאני שולח קוקות חיים באוופן רצחני כדי להתחיל לעבוד מהר כמה שיותר אבל החובות שלי סך הכול 180 אלף לא עומד בזה עם משכורת ששל 5000 שקל הכול התחיל עם הלוואה אחת... אתם יכולים לייעץ לי בנושא?
עו"ד בנימין כהן
08/09/2013 14:49
ניתן באופן עקרוני לנקוט בהליכי פשיטת רגל.

יש לפני כן לתאם פגישה עם עו"ד שיבחן את מצבך וייעץ לך
לפי כל החובות מה מתאים וכדאי לעשות
טל' 03-6093833
סתיו
08/09/2013 12:23
בין השנים 2009-2011 התגוררתי בשכירות בבית בתל מונד. באוגוסט 2011 עברתי להתגורר בשכירות במושב כפר סירקין. לפני מספר חודשים הודיעו לי מהבנק על עיקול בחשבון הבנק שלי ובחשבונות הבנק של הורי, מחברת "מעיינות השרון". התברר לי שמדובר בחיוב חשבונות המים מאוגוסט 2011 ועד היום עבור אותו בית בשנים שלא גרתי בו עוד. בעל הבית מסרב לשנות את הבעלות על שמו, לקחת אחריות ולשלם אם חובו. אודה מאוד על קבלת יעוץ משפטי ומציאת פתרון לחיסול חובות אלה בהקדם האפשרי ולפי החוק וההגיון.
אהרון מתל אביב
08/09/2013 08:08
לפני מספר שנים לקוח הביא לי שיקים ללא כיסוי בשובי של חצי מיליון שקל וביקש חשבוניות שהוצאתי לו לפני מועד הפרעון כי סמכתי עליו. השיקים כמובן חזרו והלקוח הבטיח לי שהוא מחליף אותם ובינתיים השתמשתי בכסף מהבנק אשר הפסיק לי בסופו של דבר את הקרדיט במינוס של 100000 ₪. כשלא היה לי מאיפה להחזיר ומס הכנסה דרש תשלום עבור החשבוניות שהפקתי על אף שלא קיבלתי את הכסף בפועל, הכריזו עלי כפושט רגל. האם בזמן זה בעודני בפש''ט אני יכול לתבוע את הלקוח?
אביבית רצבי
08/09/2013 00:46
זייפו לי חתימה על שיקים והבנק כיבד את זה ולא מוכן להחזיר לי את הכסף מה שהכניס אותי למינוס שגדל ואתמול קיבלתי הודעה מהבנק שאם אני לא מכסה את החוב תוך שלושה ימים הם מעקלים לי רכוש מהבית ומהחשבון של אשתי. ניסיתי לדבר איתם אבל הם לא מוכנים להקשיב. מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אשתי ממש מפחדת...
שני
07/09/2013 22:14
אני מצויה בחובות של כ-200 אלף ש"ח, אני משלמת כל חודש סכום הזוי של כ-750 ש"ח ואני אם חד הורית.

אני משלמת כבר שנה, לאחרונה התחלתי טיפול פסיכולוגי בשל בעיה ממנה אני סובלת המשפיעה על מצבי הנפשי והוא יקר מאוד

רציתי לדעת האם ישנם נסיבות מיוחדות בהם ניתן להתחשב ולאפשר לחייב לפנות לבית המשפט בבקשה להפטר לאחר שנה למרות שברמת העיקרון לאחרונה נדרש כל חייב לשלם כ-4 שנים?

תודה
איתי
07/09/2013 03:49
שלום רב, אמי אישה מבוגרת ולפני שנה העברנו אותה לדיור מוגן. בתחילת השנה קיבלנו דרישה לתשלום אגרת טלויזיה ופנינו אליהם והסברנו להם שאמי אינה חיה שם יותר והראנו להם מסמכים המעידים על כך. לאחר מס' חודשים קיבלנו דרישה נוספת שבה שוב הם מבקשים תשלום הפעם גם על חציה השני של השנה. שוב פנינו אליהם ושוב הסברנו להם שהיא אינה מתגוררת שם יותר והדירה ריקה מאדם. לפני שבועיים התקשרה אלי אחותי וסיפרה לי בבכי שכאשר הגיעה לבית אימנו למספר דקות התפרצו לדירה עובדי הוצל''פ והחלו להוציא ריהוט מהדירה. לא עזרו כל ההסברים והתחנונים גם כשהיא הראתה להם את ת.ז. שלה שבה מופיעה כתובת שונה מזו והם המשיכו בשלהם. מרשות השידור מסרו לנו שקודם עלינו לשלם את החוב כולל ריבית והצמדה ורק לאחר מכן הם יוכלו לבדוק את התיק. מה אני יכול לעשות במקרה כזה? איך החוק במדינה עומד לצידי ומה ההליכים שאני יכול לנקוט נגדם אם בכלל?
אנונימי
06/09/2013 15:13
לפני חמש שנים הכריו עלי כפושט רגל, הכונס הראשון שקבעו לי היה בסדר ולפני חודש עזב את התפקיד, עכשיו יש לי כונס שלדעתי לא כל כך מבין מה הוא עושה, אני יכול לבקש להחליף כונס?
כוכבה מחצור
06/09/2013 00:12
שלום רב, בעלי לשעבר הוכרז כפושט רגל ואני מעוניינת לקנות את אחד מנכסיו אשר עומדים למכירה,זה עסק שבנינו שנינו במו ידנו, ולאחר הגירושים החלטתי להעביר את העסק תמורת תשלום לבעלי לשעבר. האם אני יכולה לעשות כן?
מנחם
05/09/2013 12:17
שלום, קוראים לי מנחם אני אב לשלושה ילדים מקסימים, השניים הגדולים שלי נשואים וחיים באושר ובן זקוני כבן שלושים עדיין חי אתנו. מאז שהשתחרר מהצבא רק צבר חובות, לבנק, לרשת הסלולארית, לי ולאשתי, אפילו לאחיו הוא חייב סכומים משמעותיים. בפעם האחרונה שהופיעו אצלי הוצל''פ (כיוון שחי איתי) הסדרנו לו את החוב בתנאי שזו תהיה הפעם האחרונה אבל זה לא עזר. שאלתי היא – עורכי הדין והוצאה לפועל תמיד מגיעים לכתובת שלי כיוון ששם הוא מתגורר למרות שהחובות אינן שלי, האם אני יכול מבחינה חוקית לסרב לשלם להם את החובות שלו ועדיין לתת לבני לחיות עימי?
החתן המיועד
05/09/2013 05:47
אני מאורס ועתיד להתחתן בעוד שבוע. לפני כמה ימים גיליתי שזוגתי חייבת 70,000 ₪ לבנק ע''ח לימודים וכאלה. לפני שאני מתעמת איתה רציתי לדעת, אחרי שאנחנו מתחתנים החובות שלה עוברים גם אלי?
יונתן
04/09/2013 07:31
לפני כשנתיים אבא שלי פתח עסק על שמי, צבר חובות של 80,000 וברח לחו''ל. מה אני עושה? אין לי כסף לשלם את זה אני בן 20 ועדיין בצבא! אני יודע שזו גם אשמתי מאחר ואני זה שחתמתי על הניירת, אבל פשוט לא האנתי שזה יכול קרות.
חייב להיות פיתרון לבלאגן הזה, בבקשה תעזרו לי.
לידיה
03/09/2013 19:54
האם צו הפטר - פוטר את הנאמן כאשר הוא ממש את הנכס גם מתשלום עבור חוב בגין דמי חכירה שנתי?

במקרה הנ"ל חולקו הדיבדנטים לנושים והמינהל שכח להגיש תביעה על סכום קצוב בגין חוב שלא שולם למינהל. האם וכאשר הנאמן ארצה להעביר את הזכויות בנכס הוא לא יוכל לעשות זאת ללא תשלום דמי חכירה? או שמה צו הפטר פוטר גם חוב זה?
והאם בכלל חוב בגין אי תשלום דמי חכירה נכלל בחובות שהמינהל היה צריך להגיש במסגרת הליך פשיטת הרגל תביעה או שמה מדובר בחוב שלא צריך לתבוע בגינו במסגרת הליכי פשיטת רגל והוא עדיין בר גבייה?

אודה לקבל תשובה בעניין זה.

רפאל
29/08/2013 14:11
בינואר 2012 קיבלתי הפטר חלוט בבית משפט מחוזי חיפה לפני כחודש וחצי ויותר ניגשתי לפתוח חשבון בנק יתרת זכות בבנק יהב קרית ביאליק וכל פעם דוחים אותי בצורה דיפלומטית מעושים במצב הזה אגי יודע שאסור להם לסרב לכן דוחים בטענות אישור הנהלה אחר כך אישור מהכונס ועוד ועוד ועוד...אומנם עברתי הליך פשיטת רגל = אבל זה מאחורי! מקווה שתוכלו לעזור - בתודה מרפאל
עו"ד בנימין כהן
02/09/2013 10:52
בעייה מוכרת.
יש להם רשימות של פושטי רגל, ועושים בעיות בפתיחת חשבון

נסה בבנק ללא מסגרת אשראי אולי ילך בקלות יותר
מרינה
01/09/2013 08:38
בעלי פתח עסק, קיבל הלוואות. עכשיו הוא לא יכול לעבוד, הוא בן 65. חובות שלו בבנק 200000 ₪. הוא לא מסוגל להחזיר. חוץ מזה יש לנו דירה עם חוב במשכנתא על סך 270 ₪. שאלה: איך אפשר להגן את הדירה? אם אפשר לחלק את הרכוש ולעביר את הדירה על שמי? ואיך אפשר להתמודד עם החובות? להקטין החזר? תודה
עו"ד בנימין כהן
02/09/2013 10:51
-
עלייך לשכור עו"ד המתמחה בטיפול בחובות, כדי שיבדוק אפשרות להגן על הבית

יש מה לעשות, יש כמה אפשרויות

טל' 03-6093833
או בשיחת חינם 1800800891
אושרה
28/08/2013 19:03
חייב שמתחמק מתשלום שהוא בעלים של חברה, ואשר לדעתי הגבלה מלהיות בעל זכויות בתאגיד תעודד אותו לשלם תשלומים על חשבון החוב. חוץ מהוצאת ההגבלה, האם צריך לנקוט בצעדים נוספים, כמו לעדכן את רשם החברות? מה קורה לחברה שלו אחרי שמוצאת ההגבלה, מישהו יודע ? האם יש לכם דרך נוספת להציע על מנת ללחוץ עליו לפרוע חובות ?
שירן
28/08/2013 16:03
שלום,
אני בחו"ל מזה כשנה ורוצה לשוב ארצה.
בשנה האחרונה ישנם נגדי מספר תיקים על חובות כספיים לכמה גורמים בכמה לשכות הוצאה לפועל.

שאלתי: האם יעצרו אותי בכניסתי ארצה או יעכבו אותי? האם ניתן לבדוק לפני שאני חוזרת ולהיות בטוחה שלא יעצרו אותי בשדה תעופה?
תודה מראש.
אורלי
27/08/2013 14:34
אני שכירה ואם חד הורית
בתאריך 08.08.13 קיבלתי צו כינוס ואני אמורה לשם כעת 600 ש"ח לחודש וכל חודשיים לשלוח דוח האם צו התשלומים יעלה על שנה?? ומתי בערך לדעתך אני יזומן לחקירה ע"י הכונס.
תודה רבה.
שני
27/08/2013 11:23
שלום שמי שני בת 27 ואני אובדת עצות. לפני כשנתיים בן זוגי ואני נכנסנו למגורים משותפים ועקב הכנסות שכר נמוכות באותה תקופה בן זוגי החליט להינות להצעת בנק לאומי ולקח הלוואה על סך 50,000 שקלים.

מאז לא האיר לו פנים המזל אך לרגע לא ניסה להתנער מהאחריות. בנק לאומי העביר את העניין להוצאה לפועל ובתקופה של 4 או חמישה חודשים החוב קפץ מ-50,000 ל-92,000 של כאשר אף אחד בהוצאה לפועל לא יכול להסביר לנו למה. התשובה היחידה שקיבלנו היתה שעליו להמציא סכום כסף מאוד נכבד ואם לא חשבונו האחר שכרגע נכנסת לשם משכורת יעוקל. וכך קרה.

כרגע הוא ניצב מול מערכת שלא מוכנה לבוא לקראתו ועקב בורותנו בחוקים וזכויות אנחנו לא יודעים מה לעשות. אנחנו צעירים בני 27 ו29 שרק רוצים להתחיל את חיינו וכמו שהפקידה בלשכת הוצאה לפועל אמרה: אנחנו לא נצא מזה עד לפחות גיל 45. אני מתחננת אם מישהו יכול לעור לנו , לדבר איתנו, לייעץ לנו.. תודה רבה והלוואי שמישהו ישמע את זעקתי
ספי
27/08/2013 10:13
בוקר טוב עורך דין נכבד,
רציתי לדעת האם החלטת רשם הוצאה לפועל לגבי מכירת דירה בכינוס האם היא פוטרת מכל עיקול / שעבוד / חוב וכו שהיו על אותו בית שעומד למכירה? האם זה קורה באופן אוטומטי?

: עבור אל עמוד

close