פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב לחברת הוט מובייל - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב לחברת הוט מובייל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

עורכי דין מנוסים בכל הארץ לשירותך

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001מחיקת חובות, חדלות פירעון והסדרי נושים

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/07/2015 14:15
לפני כשנתיים בערך קניתי דרך חברת הוט מובייל פלאפון שעליו התחייבתי לשלם כל חודש 119 שקל דרך כרטיס האשראי שלי. לקראת סוף חודש מאי ביטלו לי את הכרטיס(חיוב של מאי אבל התבצע)ולפניי שבועיים בערך התחלתי לטפל בחיובים קבועיים שהיו בכרטיס, אחד מהם היה הוט מובייל. כאשר התקשרתי אליהם הם אמרו לי שיש לי חוב על סך 600 שקל, שלא שלמתי על המכשיר מפברואר, יש לציין שיש לי חשבוניות שעד מאי כולל כן ירד חיוב על הוט מובייל. בכל מקרה הנציג שלהם אמר שהוא לא יכול לעשות כלום ושהנושא הועבר לעורכי דין.

מאז שבוע שעבר אני מתקשרת אליהם לברר את העניין וכל פעם מקבלת אותה תשובה, נציג יחזור אלייך. אני עובדת עצות!! מספיק שהמציאו לי חובU, משום מקום למרות שיש הוכחה שהחיובים ירדו.

אז גם העורכי דין האלה מושכים אותו ולא חוזרים אליי! היום התקשרתי שוב בפעם הרביעית ושוב המזכירה אמרה לי שהם יחזרו אליי...

מה לעשות?

הזמן עובר ומבחינתם בטח החוב גודל ואף אחד לא מדבר איתי!

מרכז המידע להליכי פשיטת רגל מספק סקירה משפטית ופורום מקצועי
לאזרחים ובעלי עסקים הצריכים עזרה על מנת להתמודד מול חובות כספיים
,
נושים, תיקי הוצאה לפועל והליכי פש"ר.

ג'קי בובליל משרד עורכי דין לרשותך בכל עניין הנוגע להסדרת חובות כספיים, הליכי חדלות פירעון, הוצל"פ, מחיקת BDI שלילי, עיקולים ועוד!

ליחצו כאן לפניה וקבלת יעוץ משפטי אישי בענייני פשיטת רגל

ליחצו כאן לחזרה לעמוד הראשי של הפורום

האתר מנוהל על ידי ג'קי בובליל משרד עורכי דין
ניתן לשוחח עם עורך דין מנוסה בטלפון: 072-334-1001

שאלה בנושא: חוב לחברת הוט מובייל - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

close